Çözüldü Monster Tulpar T5 v23.2 Wi-Fi kendi kendine kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dün temizden format attım diskleri falan komple sildim öyle attım Wi-Fi driverini kurdum ama birkaç dakika sonra boyna kesilip duruyor:

Screenshot_20241220-163324_Chrome.jpg

Böyle diyor sonra hep hem 5GHz hem 2GHz'nin şifresi gidiyor şifreyi girsem bile 5dk sonra gidiyor. Bazen bağlandıktan hemen 1dk sonra gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben dün temizden format attım diskleri falan komple sildim öyle attım Wi-Fi driverini kurdum ama birkaç dakika sonra boyna kesilip duruyor:

Eki Görüntüle 2378111

Böyle diyor sonra hep hem 5GHz hem 2GHz'nin şifresi gidiyor şifreyi girsem bile 5dk sonra gidiyor. Bazen bağlandıktan hemen 1dk sonra gidiyor.

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?

tamam yaptım ama zaten format attım sıfırlancak bişe yokki neyse birazdan anlarız olcakmı diye.

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?

Sorun Windows güvenlik türünü zorla WPA3 personal olarak değiştiriyormuş ben WPA2 yapıyorum ama 5dk sonra o WPA3 yapıyor ve bağlantı gidiyor durdurma yöntemi var mı bunu?

Son düzenleme:
Tamam yaptım ama zaten format attım sıfırlancak bir şey yok ki neyse birazdan anlarız olacak mı diye.

Sorun Windows güvenlik türünü zorla WPA3 personal olarak değiştiriyormuş ben WPA2 yapıyorum ama 5dk sonra o WPA3 yapıyor ve bağlantı gidiyor durdurma yöntemi var mı bunu?

Denetim Masası'ndan ağ ve internet kısmına girip ekran görüntüsü atar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı