Monster Tulpar T5 v23.3.2 alınır mı?

Bütçe
30-40K₺

Tomaybes

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar alacağım Monster Tulpar T5 v23.3.2 15,6 oyuncu bilgisayarı, linki de aşağıya bırakıyorum.

2 tane arkadaşımın Monster'ı var ve ısınma harici memnunlar. İnsanların Monster'ı çok kötüleyip ASUS'u övmesi beni Monster'a daha çok yakınlaştırıyor. Oysaki Asus'un da çok fazla kötü şikayetleri var ve insanların bunlar hakkında konuşmayıp Monster'ı kötülemesini fazla anlamış değilim. Masaüstü diye başlamayın laptop alacağım, sizce gösterdiğim laptop alınır mı? Tulpar serisinin daha az ısındığına dair birkaç bilgi görmüştüm. Veya başka bir laptop mu aliyim, bütçe 30-40k. Normalde Nitro 16 alacaktım ama satış fiyatı bütçemi aşıyor 😌😥

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar alacağım Monster Tulpar T5 v23.3.2 15,6 oyuncu bilgisayarı, linki de aşağıya bırakıyorum.

2 tane arkadaşımın Monster'ı var ve ısınma harici memnunlar. İnsanların Monster'ı çok kötüleyip ASUS'u övmesi beni Monster'a daha çok yakınlaştırıyor. Oysaki ASUS'un da çok fazla kötü şikayetleri var ve insanların bunlar hakkında konuşmayıp Monster'ı kötülemesini fazla anlamış değilim. Masaüstü diye başlamayın laptop alacağım, sizce gösterdiğim laptop alınır mı? Tulpar serisinin daha az ısındığına dair birkaç bilgi görmüştüm. Veya başka bir laptop mu aliyim, bütçe 30-40k. Normalde Nitro 16 alacaktım ama satış fiyatı bütçemi aşıyor 😌😥

Monster alanın aklı falan yoktur alınmaz o paray değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı