revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 53 15 Nisan 2024 #11 Lekuun dedi: Bunu almaya karar verdim yazanlardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun üzmez bu cihaz. Telegram kanallarında çok kullanan deneyim paylaşan var. Link paylaşmak yasak ama “Nitrocularchat”
Lekuun dedi: Bunu almaya karar verdim yazanlardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun üzmez bu cihaz. Telegram kanallarında çok kullanan deneyim paylaşan var. Link paylaşmak yasak ama “Nitrocularchat”
CanR6 Megapat Katılım 3 Mart 2014 Mesajlar 547 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #12 nitro 5 lerdeki kasa clevo değilde nedir peki arkadaşlar ?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 53 15 Nisan 2024 #13 CanR6 dedi: Nitro 5'lerdeki kasa Clevo değil de nedir peki arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Acer'in kendi ürettiği kasa diye biliyorum. Clevo ve Tongfang Çin kasaları
CanR6 dedi: Nitro 5'lerdeki kasa Clevo değil de nedir peki arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Acer'in kendi ürettiği kasa diye biliyorum. Clevo ve Tongfang Çin kasaları