umut _2458
Hectopat
Aorus ekstra artıları.
Windows 11 Home yüklü(orijinal kapalı kutu halde)
Dual 8*2 16 GB RAM(Aorus sitesinde ve Rus sürümü aynı. Ülkemizde de aynıdır)
Daha yüksek pil 99wh.
Thunderbollt 4 (Power bank ile şarj olur 86 ya da 100W)
SD kart okuyucu.
Aorus dezavantajı.
Biraz daha kötü hoparlör(%100 eminim)
Biraz daha kötü panel(çok fazla fark yok)
Kolay kirleniyor(alüninyum plastik yüzünden)
Son karar sizin olmakla birlikte. Güncel indirim ve şahsen daha fazla artılar yüzünden. Ben Aorus seçerdim. Karar sizin.
Hocam neredeyse tüm Gigabyte ürününü o ebrarbilgisayar satıyor(Hepsiburada, n11. )diğer siteler aynı satıcı ama yüksek fiyat. Tekrar bakacağım fiyata. Taksit var ve ne yazık ki fiyat artıyor.
Pazarama dahil her sitede bu satıcı var.Gigabyte Aorus 5 SE4-73TR213SH i7-12700H 16 GB 512 GB SSD RTX 3070 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Aorus 5 SE4-73TR213SH i7-12700H 16 GB 512 GB SSD RTX 3070 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus 5 SE4-73TR213SH i7-12700H 16 GB 512 GB SSD RTX 3070 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 32.229,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
37 k
Amazon 34K.
Teknosa 35.
Amazon 6 ay taksit 0 vade. Fiyat 33,500 denk geliyor. Aslında iyi gibi. Sizi zorlamazsa.
Hocam benim anladığım kadarıyla en uygun ve garanti yöntem Amazon. 1200TL farkla 6 taksit ve daha güvenli alışveriş.
Bu ürünü ya da başka modeli alırsanız herhangi bir konuda geri dönüş sağlayın lütfen. (özellikle Aorus hakkında bilgim ve deneyimim var)
Evet kesinlikle ikinci bir M.2 yuvası var. Attığım linke bakarsanız daha çok detay bulursunuz. Aynı markanın 32 GB versiyonu var ama almanızı önermem (satıcı kendisi ürünü açıp yükseltme yapmış)
Size önerdiğim üründe 8*2 DDR4 var, 512 SSD(tüm Aorus muhteşem hızlı SSD var. - çok büyük ihtimalle 4-5GB okuma 3-4 GB yazma)
Marka web sitesi SE4 modeline bakın.'AORUS 5 (Intel 12th Gen)|AORUS - GIGABYTE Türkiye'
' Windows 11 Home NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series Laptop GPUs 12th Gen Intel® Core™ i7 Processor H-Series WINDFORCE Infinity Cooling System15.6” FHD 360Hz IPS Level Panel 15.6” FHD 240Hz IPS Level Panel 15.6” FHD 144Hz IPS Level Panel Supports PCIe Gen 4 SSD Thunderbolt™ 4...www.aorus.com
Rusya'daki kullanıcı yorumları. Mutlaka okuyun. Fikriniz olur.
Bu konuda hiç fikrim yok hocam. Çok fazla bilgisayar modeli yok. Diğer ürünleri var. Ben yurt dışında yaşıyorum. Bu yüzden servis hakkında en ufak bilgim yok. Keşke Türkiye'de daha fazla modeli olsun dediğim marka. Aşırı güzel, kaliteli ve uzun ömürlü harika bilgisayarları var. Ülkemizde giriş seviyesi işe yaramaz Gigabyte GF, MF kf serili bilgisayarları var. Çok nadir Aorus ve Aero serileri var ne yazık ki.
12 sene önce Teknosa'dan Sony Vaio bilgisayar aldım. Yaklaşık 7 ay sonra ürün arızalandı. 20 iş günü içerisinde tamir yapamadılar.(Japonya'dan parça gelmemiş) para iadesi ya da ürün değişimi önerdiler. 12 yıl önce ben bu durumu kusursuz yaşadım. 12'yıl sonra Amazon gibi bir sitede sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Elbette servis-garanti durumu hakkında hiç bilgim yok. Karar tamamen sizin. İyi günler dilerim.
Hocam 4050-60 30'a kadar bulunur. Uzun dönem performansı ne olur bilmem. Acer ve HP var. Biraz beklerseniz bakabilirim.
6 aya kadar çoğu kartta vadesiz taksit var. Ben Acer hakkında uzman değilim. Ama özelliklerine baktığım zaman güzel ürün. Sadece çok ağır. 2, 7 kg.
Paneli güzel. İşlemci işinizi görür ama ekran kartı 3050 en dip seviye. 3060 olsaydı gözü kapalı almanızı tavsiye ederdim. Nitro'ya alternatif için paylaştım bu modeli.