Monster Tulpar T5 v23.3 alınır mı?

Peki HP aradaki farka değer mi hocam ona göre yarın almam lazım.

O kadar kötü müdür ya? Ben zaten temiz kullanırım da uzun süre kullanmak istediğim için ileride sorun çıkarmasın istiyorum. Bu yüzden kalite için birkaç FPS feda edebilirim.
Problem çıkarmaz uzun omurlulukle bağdaştırmayın. Renk doğruluğu ve parlaklik olarak kötü.

İyi bir indirim. Bence düşünülebilir. Uzun zamandır 34-36 arasında. Panel, soğutma ve kalite olarak diğer markalardan daha iyi. Ekran kartı 130W 4060-70 arasında performans verir. Dolby ekran (harika film izlenir) asgari 300nit. İşlemci ve RAM biraz düşündürücü. Bunun yanında 2 TB SSD güzel. Ayrıca 16*2 RAM yaparsanız harika olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun testleri. Ortalama sıcaklık harika. FPS oyunlarında 85-90 AMD özellikle bu işlemci için normal hatta standart değer.

İyi bir indirim. Bence düşünülebilir. Uzun zamandır 34-36 arasında. Panel, soğutma ve kalite olarak diğer markalardan daha iyi. Ekran kartı 130W 4060-70 arasında performans verir. Dolby ekran (harika film izlenir) asgari 300nit. İşlemci ve RAM biraz düşündürücü. Bunun yanında 2 TB SSD güzel. Ayrıca 16*2 RAM yaparsanız harika olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun testleri. Ortalama sıcaklık harika. FPS oyunlarında 85-90 AMD özellikle bu işlemci için normal hatta standart değer.

Öneriniz için teşekkürler hocam ancak bütçeyi çok fazla zorlamak istemiyorum Akakçe'deki güncel fiyat stoku bitmiş sanırım. Bu fiyatlar nasıl gider acaba fikriniz var mı?

Öneriniz için teşekkürler hocam ancak bütçeyi çok fazla zorlamak istemiyorum Akakçe'deki güncel fiyat stoku bitmiş sanırım. Bu fiyatlar nasıl gider acaba fikriniz var mı?

Daha az önce 31k gördüm 33K olmuş yine. Fiyatlar hakkında bilgim yok ama bayram dolayısıyla belki bazı ürünlere indirim gelebilir.

Alacağınız ürünü bir an önce tercih edin, fiyatlar çok değişken söylediğiniz gibi. Yok 1TB yok 16 RAM yok 4060-50-3070. Bütçe ölüyor ya da esniyor.

Alacağınız ürünü bir an önce tercih edin, fiyatlar çok değişken söylediğiniz gibi. Yok 1TB yok 16 RAM yok 4060-50-3070. bütçe ölüyor ya da esniyor.

Attığınız Lenovo beni cezbetti de daha çok model gördükçe daha da kararsız kalıyorum. Zaten her sene yeni bilgisayar alacak bütçem de olmadığı için aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum açıkçası. Yarın son kararımı vermeye çalışacağım. Lenovo'dan da çok çektim bu da beni kararsız bıraktırıyor.

Ekran-soğutma-ekran kartı-depolama-kasa kalitesi bence kesinlikle fiyatını hak ediyor. İşlemci biraz düşündürücü. Kendimde 11800H 16 DDR4 3070(105W) 4K OLED ekran. Çoğu oyunları 4K Ultra yüksek oynuyorum. 3070 özellikle bu modeldeki 130W bence hala tercih edilebilir. Ve dahi Ryzen 7 5800H benim işlemciye denk. Ben render, 3D program vs 11800 h 3070 sorun yaşamadım. Elbette bu fiyata daha güncel işlemci, DDR5 RAM'ler, 4050-60'lı kart daha cazip gelebilir. Aradaki fark bence kalite. Bütçe artarsa iyi 4000 serisi zaten 38+(tahmini)
Daha düşük teknoloji ama daha iyi kalite ve daha uygun fiyata(umarım yine 31k olur elbette)

Ekran-soğutma-ekran kartı-depolama-kasa kalitesi bence kesinlikle fiyatını hak ediyor. İşlemci biraz düşündürücü. Kendimde 11800H 16 DDR4 3070(105W) 4K OLED ekran. Çoğu oyunları 4K Ultra yüksek oynuyorum. 3070 özellikle bu modeldeki 130W bence hala tercih edilebilir. Ve dahi Ryzen 7 5800H benim işlemciye denk. Ben render, 3D program vs 11800 h 3070 sorun yaşamadım. Elbette bu fiyata daha güncel işlemci, DDR5 RAM'ler, 4050-60'lı kart daha cazip gelebilir. Aradaki fark bence kalite. Bütçe artarsa iyi 4000 serisi zaten 38+(tahmini)
Daha düşük teknoloji ama daha iyi kalite ve daha uygun fiyata(umarım yine 31k olur elbette)

Hocam ben de kaliteden tarafım ancak dediğim gibi bütçem kısıtlı zaten taksitle alacağım ürünü. Almışken uzun süre dayansın istiyorum. Ben şu an da Lenovo kullanıyorum ama derdi çilesi bitmiyor. Lenovo'dan çekincem bu yüzden. Açtığım diğer konuda sorunu belirttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı