Monster Tulpar T5 v23.4.2 alınır mı?

BySemih55

Decapat
Daha fazla  
Ürün 2.el;
Monster Tulpar T5 v23.4
NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı.
Kasa ve monitör ile takas mevcuttur.
Intel Core i7-12700H işlemci.
32 GB RAM.
1 TB SSD.
144 Hz.
Kutu ve çantası mevcut.
1,2 yıl garanti süresi mevcut.
Faturası mevcut, hiçbir sorunu bulunmamaktadır.

Fiyat 40.000 yazmış ancak ben takas teklifi edeceğim.
Benim sistemim masaüstü;
ASUS Dual RX 7600 8 GB.
ASUS A620M-K DDR5 am5.
PSU 80+ Bronze 650W.
1 TB M.2 SSD.
32 GB 5600 MHz DDR5 RAM.
5 yıl garantili almıştım şu an yine bir 4-4.2 yıl falan garantisi kalmıştır.

Sistemi alırken çok büyük hevesle alıp oynayacak oyun bulamayanlardanım ve laptopa geçeceğim. Elbette şu anki sistemimden daha az performans verir fakat laptopa geçmek istiyorum.
Sizce teklif yapmalı mıyım bu laptop beni üzer mi?

Son düzenleme:
Performans bakımından üzeceğini düşünmüyorum ama çok ısındığını söyleyen birkaç kişinin yorumunu gördüm internette. CPU sıcaklığı için 100 dereceye ve ekran kartı içinse 85e kadar ulaştığı söyleniyor göz ardı etmemek lazım. İsterseniz sahibine oyun oynarken aldığı sıcaklık değerlerini sorun.

Attan inip eşeğe binmek istiyorsunuz diye düşünüyorum. Böyle bir hata yapmayın.

4060'lı i7 12.nesilli 32 RAM'li sistem o kadar üzer mi de?

Performans bakımından üzeceğini düşünmüyorum ama çok ısındığını söyleyen birkaç kişinin yorumunu gördüm internette. CPU sıcaklığı için 100 dereceye ve ekran kartı içinse 85e kadar ulaştığı söyleniyor göz ardı etmemek lazım. İsterseniz sahibine oyun oynarken aldığı sıcaklık değerlerini sorun.

Hocam dediğin işlemci sıcaklığını i5 eski nesil masaüstümde görmüştüm en son 105 falandı ama idare ediyordu beni 😅, çok yüksek değil mi ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan özellik değil laptoplarda. Soğutma. Monster laptoplar bu konuda çöpün çöpü. (Monster kullanıyorum)

Diğer seçeneğim:

MSI laptop 15A13vf​

16 RAM 1 TB SSD 4060 ama 45W olduğu için bu Monster'a kaymıştım ancak bu da eski kasa (Excalibur'lar gibi lüks durmuyor).

Evet 95-100 yüksek sıcaklıklar işlemci kaldırabiliyor bu sıcaklıkları ama uzun vadede zarar verir laptopa.

Çok ciddi sıcaklıklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı