Monster Tulpar T5 v8.1 Işık sızması

Brave_Bilbo17

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Henüz iki gün önce Monster Tulpar t5 v8.1 model gaming notebook aldım. Bilgisayardan sistem olarak hiç bir şikayetim yok fakat ekranın sol üst, sağ üst, sağ yan ve sağ altında ışık sızması var. Gündüzleri çok göze batmasa da, geceleri ışıklar kapalıyken, özellikle de siyah ekranda çok fazla belli oluyor ve biraz rahatsız ediyor. IPS panellerin de bu tarz olayların olduğunu biliyorum fakat bendeki biraz fazla gibi geldi. Sizce bu normal bir durum mu yoksa servise göndereyim mi? Monster'a mesaj attığımda bunun panelin yapısı gereği normal kabul edildiğini ama eğer isterseniz ücretsiz kargoyla servise gönderebileceğimi söyledi. @Recep Baltaş özelliklede siz yorum yaparsanız çok sevinirim. Birkaç resim;

Resimlerde biraz abartılı çıkmış telefonun kamerası kötü olduğu için. Tam olarak son resimdeki gibi görünüyor sızma. normalde bu kadar çok değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle iade veya deişim yapılsın. Bu ilerde canınızı çok sıkabilir ve bu normal bi durum değil.

Performans olarak memnun musun ? Isınma sorunu felan var mı ben de aynısını almayı düşünüyorum.

Evet performans olarak çok çok iyi. haftasonu servise götüreceğim ve değişim olabilir diye pek fazla oyun denemedim. BF4 Ultrada 70-100 fps arası (genelde 80 civarı), Assassins Creed unityde ultrada 60-80 fps araşı oldukça akıcı bir şekilde çalışıyor, herhangi bir takılma fln yok. Isınma konusuna gelince hem gpu hemde cpu'nun 75i geçtiğini görmedim.bende dandik bir notebook soğutucu var onuda kullanıyorum sıcaklık 70'i geçmiyor. Turbo fanı açarsan sıcaklık 60'lara düşüyor ama fanlar aşırı ses çıkartıyor. Performans olarak çok memnunum ama bu ışık sızması olayı canımı sıktı. bakalım teknik servis dedikleri kadar ilgilimi göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…