Brave_Bilbo17
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar. Henüz iki gün önce Monster Tulpar t5 v8.1 model gaming notebook aldım. Bilgisayardan sistem olarak hiç bir şikayetim yok fakat ekranın sol üst, sağ üst, sağ yan ve sağ altında ışık sızması var. Gündüzleri çok göze batmasa da, geceleri ışıklar kapalıyken, özellikle de siyah ekranda çok fazla belli oluyor ve biraz rahatsız ediyor. IPS panellerin de bu tarz olayların olduğunu biliyorum fakat bendeki biraz fazla gibi geldi. Sizce bu normal bir durum mu yoksa servise göndereyim mi? Monster'a mesaj attığımda bunun panelin yapısı gereği normal kabul edildiğini ama eğer isterseniz ücretsiz kargoyla servise gönderebileceğimi söyledi. @Recep Baltaş özelliklede siz yorum yaparsanız çok sevinirim. Birkaç resim;
Resimlerde biraz abartılı çıkmış telefonun kamerası kötü olduğu için. Tam olarak son resimdeki gibi görünüyor sızma. normalde bu kadar çok değil.
Resimlerde biraz abartılı çıkmış telefonun kamerası kötü olduğu için. Tam olarak son resimdeki gibi görünüyor sızma. normalde bu kadar çok değil.
Son düzenleyen: Moderatör: