Monster Tulpar T5'te batarya takılıyken klavye düzgün çalışmıyor

Kaanrou

Centipat
Daha fazla  
Monster Tulpar T5 modelini kullanıyorum, sadece batarya takılıyken her zaman olmamak şartıyla klavye ve bilgisayar kafayı yiyor. Örneğin Caps Lock tuşuna basınca Caps Lock açık diyor küçük yazıyor tam tersi durumda büyük yazıyor. Klavyedeki harflerin üstündeki rakamlara bastığım zaman sanki Shift tuşuna basılı tutuyormuş gibi !'^+ semboller çıkıyor. Yön tuşları doğru çalışmıyor, mouse ile bir metni seçmeye çalıştığımda çok absürt, yanlış yerleri seçiyor, NumLock tuşları çalışmıyor ve yön tuşları gibi kullanabiliyorum. Bilgisayarın bir yılı dolmak üzere, Kadıköy'deki teknik servise götürdüğümde cihazın bataryasını çıkarmaam gerektiğini söylediler, deneme yapmak için batarya ve fişe takılı şekilde FIFA oynadığımda kontrolümdeki oyuncunun yapmasını istemediğim şeyler yaptığını fark ettim. Süreç devam edince klavyede mi bir sorun var diye kontrol ettiğimde üstte belirttiğim sorun meydana geldi. Müşteri hizmetleri cihazı göndermemi istediler. Sürücüler güncel. Yardımcı olabilir misiniz?

Monster Tulpar T5 modelini kullanıyorum, sadece batarya takılıyken her zaman olmamak şartıyla klavye ve bilgisayar kafayı yiyor. Örneğin Caps Lock tuşuna basınca Caps Lock açık diyor küçük yazıyor tam tersi durumda büyük yazıyor. Klavyedeki harflerin üstündeki rakamlara bastığım zaman sanki Shift tuşuna basılı tutuyormuş gibi!'^+ semboller çıkıyor. Yön tuşları doğru çalışmıyor, mouse ile bir metni seçmeye çalıştığımda çok absürt, yanlış yerleri seçiyor, NumLock tuşları çalışmıyor ve yön tuşları gibi kullanabiliyorum. Bilgisayarın bir yılı dolmak üzere, kadıköy'deki teknik servise götürdüğümde cihazın bataryasını çıkarmaam gerektiğini söylediler, deneme yapmak için batarya ve fişe takılı şekilde FIFA oynadığımda kontrolümdeki oyuncunun yapmasını istemediğim şeyler yaptığını fark ettim. Süreç devam edince klavyede mi bir sorun var diye kontrol ettiğimde üstte belirttiğim sorun meydana geldi. Müşteri hizmetleri cihazı göndermemi istediler. Sürücüler güncel. Yardımcı olabilir misiniz?

Göndermenizi istediler ise gönderin yapsınlar hocam.

Monster Tulpar T5 modelini kullanıyorum, sadece batarya takılıyken her zaman olmamak şartıyla klavye ve bilgisayar kafayı yiyor. Örneğin Caps Lock tuşuna basınca Caps Lock açık diyor küçük yazıyor tam tersi durumda büyük yazıyor. Klavyedeki harflerin üstündeki rakamlara bastığım zaman sanki Shift tuşuna basılı tutuyormuş gibi !'^+ semboller çıkıyor. Yön tuşları doğru çalışmıyor, mouse ile bir metni seçmeye çalıştığımda çok absürt, yanlış yerleri seçiyor, NumLock tuşları çalışmıyor ve yön tuşları gibi kullanabiliyorum. Bilgisayarın bir yılı dolmak üzere, Kadıköy'deki teknik servise götürdüğümde cihazın bataryasını çıkarmaam gerektiğini söylediler, deneme yapmak için batarya ve fişe takılı şekilde FIFA oynadığımda kontrolümdeki oyuncunun yapmasını istemediğim şeyler yaptığını fark ettim. Süreç devam edince klavyede mi bir sorun var diye kontrol ettiğimde üstte belirttiğim sorun meydana geldi. Müşteri hizmetleri cihazı göndermemi istediler. Sürücüler güncel. Yardımcı olabilir misiniz?
cihaz shift tuşuna basılı kalıyormuş, bunun önüne nasıl geçebilirim bir anda gerçekleşiyor

Bence hala garantisi devam ediyorken hiç uğraşma gönder. Switchleri değiştireceklerdir diye düşünüyorum sadece. Ama eğer sorun ısınma kaynaklıysa o zaman daha detaylı bir servis işlemine girecektir. Projelerle alakalı dosyaları ve yapılacakları güzel bir şekilde derlersen günlük olarak bir yerde çalışarak bu süreçi hızlıca halledebilirsin diye düşünüyorum internet kafelerde çünkü tam olarak benzer birşey başıma daha önce başka bir bilgisayarda geldi.

Haklısın hocam göndereyim bir sıra, ben sorunun hala yapışkan tuşlardan kaynaklandığını düşünüyorum ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı