Monster Tulpar T6 v3.1.2 alınır mı?

• Konuyu başlatan hido06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.802
Bende var aldığımdan beri kullanmadım. Öyle çok ciddi bir fark olmaz, dediğim gibi kaliteli termal macun sürdürür yola devam eder.
Merhabalar rahatsız ediyorum lakin aklımda bir sorun var yeni laptopum tulpar t6 v3.1.2 ve ilk kurulum esnasında sorunlar yaşadım format attım ve hangi sürücüleri indireceğim bilemiyorum Windows 11 Pro kurdum sürücüleri indirmem gerekiyor USB de bulunanların hepsini indirince sorun yaşadım sitesinden indirmeyi düşünüyorum hangilerini indirmeliyim yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

hangilerini indirmeliyim
Hocam size usb ile yolladıkları sürücüler kendi sitelerindeki ile eşleşiyor mu kontrol edin. Eğer farklılık varsa sitedekinin tamamını indirin, farklılık yoksa dediğiniz gibi bazılarını yüklememek gerekebilir.

Merhabalar rahatsız ediyorum lakin aklımda bir sorun var yeni laptopum tulpar t6 v3.1.2 ve ilk kurulum esnasında sorunlar yaşadım format attım ve hangi sürücüleri indireceğim bilemiyorum Windows 11 Pro kurdum sürücüleri indirmem gerekiyor USB de bulunanların hepsini indirince sorun yaşadım sitesinden indirmeyi düşünüyorum hangilerini indirmeliyim yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
w11 pro ile işiniz yoksa hazır programları da kurmadıysanız normal 11 daha iyi olur. En azından ram kullanımı daha düşük olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı