Monster Tulpar T6 V3.1 nasıldır?

884923

Femtopat
Merhaba,

Monster laptoplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu modeli inceledim sizce pahalı mı? Bir de bu ekran kartlarındaki voltaj ve RAM olaylarını birisi açıklayabilir mi? Örneğin bazı laptoplarda 4060 6 GB var. Bazılarında 8 GB. Bazıları 105W. Bazıları 45W. Bunların ne gibi avantaj ve dezavantajları var? Örneğin Monster'da soğutmanın performansta daha buyuk katkısı olduğunu savunuyor.

Açıkçası günde 1-2 Max oyun oynayabiliyorum. Monitöre bağlayacağım. Farklı önerileriniz var ise paylaşabilir misiniz?

Merhaba,

Bu modeli inceledim sizce pahalı mı? Bir de bu ekran kartlarındaki voltaj ve RAM olaylarını birisi açıklayabilir mi? Örneğin bazı laptoplarda 4060 6 GB var. Bazılarında 8 GB. Bazıları 105W. Bazıları 45W. Bunların ne gibi avantaj ve dezavantajları var? Örneğin Monster'da soğutmanın performansta daha buyuk katkısı olduğunu savunuyor.

Açıkçası günde 1-2 Max oyun oynayabiliyorum. Monitöre bağlayacağım. Farklı önerileriniz var ise paylaşabilir misiniz?

Yaklaşık 2 2.5 senedir Monster ürünleri kullanıyorum. Eğer ki Monster alırsan en büyük artın yetkili bayilerinde ömür boyu garantin oluyor.

Monster F/P ürünlükten çıktı. Maksimum bütçeni söylersen ona göre öneriler gelebilir.

40bin TL gibi bir bütçe var biraz esnetebilirim. Aşağıda Amazon indirimlerinde bir laptop buldum. Sizce nasıl?

Son düzenleme:
40bin TL gibi bir bütçe var biraz esnetebilirim. Aşağıda Amazon indirimlerinde bir laptop buldum. Sizce nasıl?

Bundan ziyade acer bu fiyatta sizi daha tatmin edebilir

Merhaba,

4060 6 GB yok. Model fiyat olarak asırı kotu olmasada kullandıkları o dandik MX serisi bu cpuyu sogutamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı