Tulpar T6 V3.3 16" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T6 V3.3 16" laptop oyun bilgisayarı, Intel Core i7-13700HX işlemcisi ve 8GB RTX 5060 ekran kartıyla her koşulda maksimum performans vadediyor!

Arkadaşımla abra kullandım tulparı bilmiyorum ama abra ısınıyor nerdeyse klavyedeki tuşlar eriyordu her başlarken jet motoru gibi ses çıkarıyordu.Piyasada neredeyse sorunu olmayan bir ürün bulamadım. GameGaraj ürünlerinde anakart ısınması ile ekranda yatay bir çizgi problemi varmış. Servis değişim yapmamış ürünler için.![]()
Tulpar T6 V3.3 16" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T6 V3.3 16" laptop oyun bilgisayarı, Intel Core i7-13700HX işlemcisi ve 8GB RTX 5060 ekran kartıyla her koşulda maksimum performans vadediyor!www.monsternotebook.com.tr
Monster Tulpar bile olsa açıkçası tavsiye etmiyorum, Legion'nun şu ana kadar herhangi bir kronik problemi yok. Game Garaj da sorunsuzdur.GameGaraj ürünlerinde anakart ısınması ile ekranda yatay bir çizgi problemi varmış. Servis değişim yapmamış ürünler için.
4060'a o kadar verilmez.URL unfurl="true"]https://www.amazon.com.tr/PREDATOR-PHN16-72-i7-14650HX-FREEDOS-NH-QRFEY-001/dp/B0DZ2X3BT8[/URL]
Tartışılır; her şey ekran kartı değil, predator güzel cihaz. 50bin bandına kadar 4060'lar gayet okey bence de 57 bin biraz fazla.4060'a o kadar verilmez.
Pahalı dedim zaten? Kalite istiyorsa o fiyata 5050 ROG Strix G16 var, onu alabilir. Predator kalitesini tartışmayalım burada.Tartışılır; her şey ekran kartı değil, predator güzel cihaz. 50bin bandına kadar 4060'lar gayet okey bence de 57 bin biraz fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.