Monster Tulpar T6 v3.3 alınır mı?

Piyasada neredeyse sorunu olmayan bir ürün bulamadım. GameGaraj ürünlerinde anakart ısınması ile ekranda yatay bir çizgi problemi varmış. Servis değişim yapmamış ürünler için.

Piyasada neredeyse sorunu olmayan bir ürün bulamadım. GameGaraj ürünlerinde anakart ısınması ile ekranda yatay bir çizgi problemi varmış. Servis değişim yapmamış ürünler için.
Arkadaşımla abra kullandım tulparı bilmiyorum ama abra ısınıyor nerdeyse klavyedeki tuşlar eriyordu her başlarken jet motoru gibi ses çıkarıyordu.

Servis biraz sorunlu ancak Predator Neo 16 da sorun yaşayan duymadım şimdiye kadar. Kendimde 1.5 yıldır 13700HX 4070 versiyonunu kullanıyorum.

İncelemesine buradan bakabilirsin.

GameGaraj ürünlerinde anakart ısınması ile ekranda yatay bir çizgi problemi varmış. Servis değişim yapmamış ürünler için.
Monster Tulpar bile olsa açıkçası tavsiye etmiyorum, Legion'nun şu ana kadar herhangi bir kronik problemi yok. Game Garaj da sorunsuzdur.

Yaklaşık 5 yıldır monster kullanıyorum sanırım. Yaşadığım bazı şeyler bıktırdı, bazen keşke MSI alsaydım demiyor değilim. Tulpar var bende de. İsinma sorunu genelde monsterlarda oluyor sizin alacağınız model nasıl bilmiyorum ancak bende soğutucu kullanmazsam 90-95 dereceye çıkmıştı bir ara. Sorun çıkmazsa memnun eder ama sorun çıkma olasılığı bı tık fazla oluyor genelde monsterda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı