Monster Tulpar T7 2.7 GTA 5 Donma Sorunu

Fatih Kaan Bozer

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm beyler. Monster'ın bu laptopuna sahibim. Şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Laptopta gtx 980 8 gb ekran kartı var. Zaten ekran kartı şuan bile hala bencmark sıralamasında dünyanın en iyi 3. ekran kartı olarak gösteriliyor. Ryse of rome ve gta 5 gibi oyunlarda ultra'da belli bir donma ve kasma sıkıntısı yaşıyorum. Ekran kartı sıcaklığına baktığımda herhangi bir ısınma bulunmuyor ama oyunu alt tab ile aşağı aldığımda hard diskin %100 ile çalıştığını görüyorum. SSD yok, hdd kullanıyorum. Bu kasma sıkıntısı hdd'den kaynaklanabilir mi çünkü pc de herhangi bir ısınma bulunmuyor fakat kasma ve donma devam ediyor. SSD alsam acaba bu sorunu çözebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun çözümünü buldum belirteyim istedim burada sonra insanlar üzerinde yanlış izlenim bırakmayalım monster hakkında nvidia geforca ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra herhangi bir sıkıntı bulunmuyor şükürler olsun. Şuan the witcher 3 de ultrada 35-50 fps arası değer alıyorum.

Gta 5 de de 25-35 fps herşeyi ultra ayarı aldığında

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı