Monster Tulpar T7 20.2 Touchpad Sorunu

• Konuyu başlatan X4TYPE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.407

X4TYPE

Hectopat
Monster Tulpar T7 20.2 kullanıyorum. Rainbow, Warzone tarzı oyunlar oynarken yanlışlıkla elimle touchpadi açıyor ya da kapıyorum. Her açılıp kapandığında sol üstten touchpad on-off gibi yazı geliyor, bu yazı her geldiğinde karakter yere yatıyor, ve bu bazen sıkıntı çıkartabiliyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı? Eğer anlattığımdan bir şey anlamadıysanız daha ayrıntılı yazabilirim.

touchpad.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Tulpar T7 20.2 kullanıyorum. Rainbow, Warzone tarzı oyunlar oynarken yanlışlıkla elimle touchpadi açıyor ya da kapıyorum. Her açılıp kapandığında sol üstten touchpad on-off gibi yazı geliyor, bu yazı her geldiğinde karakter yere yatıyor, ve bu bazen sıkıntı çıkartabiliyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı? Eğer anlattığımdan bir şey anlamadıysanız daha ayrıntılı yazabilirim.

Eki Görüntüle 693116

Hocam aygıt yöneticisinden devre dışı bırakabilirsiniz tabii kullanmıyorsanız.

Anladım bende kullanıyorum Monster 2 yıl kullandım bende yaşıyordum kapatmanın bir yolu yok diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı