Monster Tulpar T7 25.1 macun değişimi sonrası 89-92 derece

m3c

Hectopat
Model: Monster Tulpar T7 25.1
Cihaz ilk alındığında sıcaklıklar kaç dereceydi?: CPU nadiren 80 derecelere ulaşıyordu, GPU hep 70'in altındaydı.
Sıcaklıklar şuanda kaç derece?: CPU 89-92, GPU 87 (Undervolt ve soğutucu ile)
Sürülen macunlar: Thermal Grizzly Kronaut ve Arctic MX 4
Macun sürdükten sonra sıcaklıklarda değişiklik oluyor mu?: Hayır.
Oda sıcaklığı: 27 derece.
Yük altındayken fanlar sıcak hava mı soğuk hava mı üflüyor?: Sıcak.

Macunu siz sürdüyseniz yanlış sürmüş olabilirsiniz.
Servis sürdüyse tekrar servis talep edin.

Macunu sürdükten sonra soğutucuları karşılıklı ve eşit oranda sıkmadıysanız macunlar dağalmış olabilir. Profesyönel bir yardım alın veya servise değiştirtin.

Rica etsem kasayı açıp macunun durumuna bakar mısın? MX 4 pump out yapan bir macun laptoplar için genelde kullananlar bu tür sorunlar yaşıyor, macun soğutma bloğundan dışarı taşmış mı?

Rica etsem kasayı açıp macunun durumuna bakar mısın? MX 4 pump out yapan bir macun laptoplar için genelde kullananlar bu tür sorunlar yaşıyor, macun soğutma bloğundan dışarı taşmış mı?
Birinci sürüşümün ardından işlemcinin durumu ekte. Küçük bir nokta koyup yaymadan fanları geri takmıştım. Ardından ikinci kez her yeri temizleyip dikkatlice spatulayla yayarak uyguladım macunu. Sıcaklıklarda bir gelişme olmadığı için macunun durumu hala ekteki görsel gibidir diye tahmin ediyorum.

Dosya Ekleri

• 1661461041313.png
    226,1 KB · Görüntüleme: 73

Macunda pek sorun göremedim pumpout gibi durmuyor, yeni macun deneyebilirsin veya en kolay yolu ile servise yaptırmak olur. Yeni macun deneyecek isen alseye t-9 önerebilirim, sürümü zordur ama gayet iletken.

İfadeler: m3c
Eşit yayılmamış hava baloncukları var.

İfadeler: m3c
Eşit yayılmamış hava baloncukları var.
Nasıl en etkili bir şekilde eşit yayabilirim?

Arkadaşlar her şeyi denedim fakat eski sıcaklıklarına dönmüyor cihaz. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? İncelemelerde cihaz buz gibi fakat benimkine ne yaparsam yapayim alev alıyor.

Son düzenleme:
knk yük altındamı 89 80 derece eğer işlemci zorlama testi yapıyosan normal değer ama hiçbirşey yokken yük altında değil iken normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…