Monster Tulpar T7 alınır mı?

Neye göre alinir? Rezil bileşen kalitesine sahip, berbat sogutmaya ve berbat bir yazilima sahip Clevo kasa kullanan Monster neden alınır söyler misin? Ne o fiyat verilir o cihaza ne de yuzune bakilir, ederi en fazla 55000 TL. Sizin gibi anlamayanlar omür boyu bakım garantisi ve 12 taksit gibi göz boyamalara kanıp alıp öneriyor. Musteri hizmetleri, fiyat politikasi, servisi her konuda rezil bir marka. Denk fiyattaki GameGaraj cihazlar varken yuzune bakılmaz.

GameGaraj hakkinda detayli sorulariniz varsa onlarida cevaplarim.

Hocam ben gamegarjla Monster arasında kalmıştım zaten gamegarj aklıma yatmıştı lakin daha laptopları yeni olan bir marka zamanında Excalibur olsun HP Victus'lar olsun çok ucuz diye öeniryordu (hala ucuz) fakat 2 yıl geçtikten sonra alın diyeni görmedim ben onun gibi olacak diye uzaklaştım çünkü biraz beni götürsün istiyorum

Kaliteleride denk cihazlardan kotu, Clevo ust segment kasalari haric bilesen kalitesi, sogutma gibi konularda oldukca kotu. Yazilim ve yazilim destegide kotu, kontrol merkezi direkt berbat Clevo'nun. Monster en iyi ihtimalle orta segment kasalar kullanıyor. Tongfang ile karsilastirmam gerekirse GameGaraj R9T cihazlar Tongfang Aistone X6 serisi kasa kullanıyor, üst segment bir kasa. Karsilastirilamaz bile.

Monster'in kasası:

GameGaraj'ın kasası:

Ayrıyeten Tongfang yazılım güncelleme desteği, bileşen kalitesi ve özellikle kontrol merkezi gibi konularda çok daha başarılı. Hatta öyleki Tongfang için en iyi yazılıma sahip markalardan biri ve direkt en iyi kontrol merkezine sahip marka desem yalan olmaz.

Hocam kasa tipiyle bilgisayarın yazılımı nasıl bir bağlantısı var beni de bilgilendirir misinz

Son düzenleme:
Hocam ben gamegarjla Monster arasında kalmıştım zaten gamegarj aklıma yatmıştı lakin daha laptopları yeni olan bir marka zamanında Excalibur olsun HP Victus'lar olsun çok ucuz diye öeniryordu (hala ucuz) fakat 2 yıl geçtikten sonra alın diyeni görmedim ben onun gibi olacak diye uzaklaştım çünkü biraz beni götürsün istiyorum

Hocam kasa tipiyle bilgisayarın yazılımı nasıl bir bağlantısı var beni de bilgilendirir misinz

Kasa tipiyle degil kasa ureticisinin yazilimiyla alakali. Clevo, Tongfang, Quanta vb markalar barebone bilgisayar ureticileri. Clevo BIOS, BIOS destegi, kontrol merkezi gibi konularda berbat. Gamegaraj dedigim gibi Tongfang Aistone X6 serisi kasa kullaniyor oldukca ust segment bir kasa, standlı kullanım öneriyorum ben kesinlikle gayet serin calisiyor o sekilde. Kontrol merkezi muazzam, teknik servisleri iyi ve ilgili. Türkiye şartlarına gore oldukca iyi bir servisi var, urunlerinin arkasinda duruyorlar ve her konuda yardimcilar. Ucuz olmasinin sebebi tamamen kasası, ucuza mal edilen kasalar bunlar ama oldukca kaliteliler. Evet bir ROG, Vector kasa gibi kalitesi yok ama gayet iyi ve oturakli bir kasasi var. Rahat olabilirsiniz sonucta.

Son düzenleme:
Kasa tipiyle degil kasa ureticisinin yazilimiyla alakali. Clevo, Tongfang, Quanta vb markalar barebone bilgisayar ureticileri. Clevo BIOS, BIOS destegi, kontrol merkezi gibi konularda berbat. GameGaraj dedigim gibi Tongfang aistone X6 serisi kasa kullaniyor oldukca ust segment bir kasa, standlı kullanım öneriyorum ben kesinlikle gayet serin calisiyor o sekilde. Kontrol merkezi muazzam, teknik servisleri iyi ve ilgili. Türkiye şartlarına gore oldukca iyi bir servisi var, urunlerinin arkasinda duruyorlar ve her konuda yardimcilar. Ucuz olmasinin sebebi tamamen kasası, ucuza mal edilen kasalar bunlar ama oldukca kaliteliler. Evet bir ROG, Vector kasa gibi kalitesi yok ama gayet iyi ve oturakli bir kasasi var. Rahat olabilirsiniz sonucta.

Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı