Monster Tulpar T7 için Zalman ZM-NS3000 alınır mı?

Merhabalar,

Linkteki laptopum için başlıktaki soğutucuyu almayı düşünüyorum.

Bu zamana kadar bu tarz soğutucuların pek bir faydası olmayacağını düşünerek uzak durdum hep. Stand amaçlı kullananlar da varmış. Ben laptopumu altında hava sirkülasyonu olacak şekilde kendi imkanlarımla yükselttim zaten. Bunun dışında termal macun değişimi ve temizliği yeni yaptım.

Sormak istediğim ise; sizce bu soğutucuya gerçekten 2500TL para vermeye değer mi? Max. 2-3 derece fark edeceğini düşünüyorum şahsen. Sizlerin de fikirlerini almak istedim. Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba hocam bende alacağım aynısı şu an 1299₺ fiyatında satılıyor almayı düşünüyorum. Eğer sizde alacaksanız bu fiyat çok uygun bence.

Monster'ın ısınma sorununu bende yaşıyorum RDR2 gibi oyunlarda işlemci 98 görüyor sırf bu sorun yüzünden alacağım. Ayrıyeten dediğiniz fiyata 2 3 derece için verilmez.

Merhaba hocam bende alacağım aynısı şu an 1299₺ fiyatında satılıyor almayı düşünüyorum. Eğer sizde alacaksanız bu fiyat çok uygun bence.

Monster'ın ısınma sorununu bende yaşıyorum RDR2 gibi oyunlarda işlemci 98 görüyor sırf bu sorun yüzünden alacağım. Ayrıyeten dediğiniz fiyata 2 3 derece için verilmez.
Hocam nerede satılıyor aynısı 1299tlye? Link paylaşır mısınız ?

3000 modeli hocam 1 haftadır takip ediyorum satıcıyı stok gelir gelmez aldım. Bende daha önceden alacaktım fakat stok bitmişti.

Screenshot_20240623_152051_Hepsiburada.jpg

3000 modeli hocam 1 haftadır takip ediyorum satıcıyı stok gelir gelmez aldım. Bende daha önceden alacaktım fakat stok bitmişti.

Eki Görüntüle 2230056
Hocam cidden çok iyi fiyata almışsınız ya, o fiyata alırdım muhtemelen yakalasam. Satıcı kimdi acaba hocam zahmet olmazsa bakabilir misiniz?
Not: Kusura bakmayın son anda fark ettim güzel fiyata almışsınız hocam ya takip edeyim bari.

Ben de 17.3" Monster için aynı soğutucuyu almıştım geçen yıl, hâlâ çok sağlam ve fazlasıyla memnunum. Geçen hafta laptopumla beraber sattım alınır üzmez.

Edit: Hepsiburada'dan 600 liraya almışım geçen yıl.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı