Monster Tulpar T7 V13.1 için termal macun önerisi

takemybreath

Decapat
Laptopum 7 yıllık. GTA Online'da 80 derece sıcaklığa ulaşıyor. Sistem i7 7700HQ, 2x8 1200 MHz RAM, GTX 1060 6 GB. Hem ekran kartı için hem de işlemci için kullanabileceğim uygun fiyatta bir termal macun arıyorum.

Wwz ve smite oynuyorum. Bu oyunlarda da aldığım sıcaklıklar 60 ila 80 arası. Ekran kartım en fazla 75'i görüyor. Düzenli olarak temizliğini yapıyorum.

Sıradan bir kullanıcıya sıvı metal olan bir termal macun önermek kadar saçma bir şeyi ilk defa görüyorum. Sıvı metal macun kullanmanızı şahsen önermem, bu işi bir profesyonele yaptırmanız gerekir,yanlış kullanım sonuçu sistemi elinize alabilirsiniz. Yerli termal macunumuz olan MX-4'ü almanız daha mantıklı olur.

Sıradan bir kullanıcıya sıvı metal olan bir termal macun önermek kadar saçma bir şeyi ilk defa görüyorum. Sıvı metal macun kullanmanızı şahsen önermem, bu işi bir profesyonele yaptırmanız gerekir,yanlış kullanım sonuçu sistemi elinize alabilirsiniz. Yerli termal macunumuz olan MX-4'ü almanız daha mantıklı olur.
Yerli macununuz ile sıcaklık değerlerinde gözle görülür bir fark görmeyin o halde. Bunun sıradanlıkla hiç bir ilgisi yok. Ben de ilk defa kendim uygulamıştım bundan 5 sene önce. Her şeyin bir ilki vardır. Önerecekseniz kayda değer bir şey önerin. Kullanıcının şu an kullandığı termal macun ile daha sonradan alıp kullanacağı başka bir termal macun laptopta kayda değer bir sıcaklık farkı yaratmayacaktır. Sıvı metal sıcaklıkları 10-15 dereceye kadar aşağı çekiyor, denendi, onaylandı.

Kullanıcının sıcaklık değerleri zaten iyi, macun değişimi yapılarak eskisinin yerine taze olanın konulmasının nesi fark yaratmayacak merak konusu. Arkadaş laptopu eline alınca yazarsıniz aynısını.

Siz yaptınız diye herkes yapacak diye bir şey yok. 300 TL'lik bir fiyat da hiç mantıklı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı