Monster Tulpar T7 v19.5 Control ışın izleme testi

Merhaba, Monter Tulpar T7 v19.5 laptopuna sahibim. Hazır laptopda RTX2070 var iken RTX oyunlarını denemek istedim ve Control adlı oyunu deneyip youtube videosunu attım. Videoyu en aşağı koyacağım linkten izleyebilirsiniz.

Bunun haricinde oyuna gelirsek. Hayatımda gördüğüm en iyi grafiklere sahip oyunlardan biri. Özellikle ışın izleme özelliğini açınca ayrı bir değişime uğruyor. Ayrıca oyun Nvidianın yeni teknolojisi olan DLSS 2.0'ı çok iyi kullanmış. Videoda bununla alakalı görsel yok ama istenirse DLSS açık halde videosunu çekip yükleyebilirim. Oyunun optimizasyonu çok iyi. Ekran kartını ve işlemciyi uygun miktarda kullanıp grafiğine göre güzel sonuç elde ediyor. bu yönünü çok beğendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada youtube içinde nedense video kalitesi kötü görünüyor. Sebebi ne bilmiyorum. Video 130bit çekilip 100bit render alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…