Merhaba arkadaşlar bende çok araştırdım fiyat performans olarak ilk başta bütçemi 8-9K olarak belirledim ama baktıkça araştırdıkça 13K ya kadar çıktı ister istemez.
Tulpar T7 V19.7 17,3" Gaming Laptop, 10. Nesil Intel i7-10870H işlemcisi ve Nvidia RTX2070 ekran kartı ile nefes kesen güçlü performans sağlıyor!
www.monsternotebook.com.tr
Aynı ürün Trendyol'da 13.299 TL.
RTX 2070 olması ekranın 144 MHz ve 17 inch olması.
Mekanik RGB klavyesi beni cezbetti biraz.
Hayatımda hiç masaüstü PC kullanmadım desem yeridir işimden dolayı hep laptop üstünden gittim, açıkcası oyun oynamak için alıyorum yurtdışına veya yurtiçinde iş için seyahat ettiğimde otelde kaldığım sürece sıkılmamama yardımcı oluyor not; Ocak ayından itibaren yurtdışına seyahatlerim durduruldu corona bitene kadar da malum yani şu an için yurtdışından alsana derseniz alamam
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
buna baktım ama hani fiyat aynı sadece 100 tl fark ediyor monster 100 tl fazla 17 inch ram daha hızlı, klavye mekanik ve rgb , ssd 250gb daha az evet ben zaten yanına 1 tb hdd taktırmayı düşünüyorum
Buna baktım ama hani fiyat aynı sadece 100 tl fark ediyor monster 100 tl fazla 17 inch ram daha hızlı, klavye mekanik ve rgb , ssd 250gb daha az evet ben zaten yanına 1 tb hdd taktırmayı düşünüyorum
Kasa kalitesi, soğutması daha kötü. Güvenirlik konusunda Monster da pek iyi sayılmaz. Tamam Abra serisi gibi berbat değil kasası ama yine de attığımdan düşük kalacaktır.
Söyledikleriniz şahsen soğutmadan ve kasa kalitesinden feda etmeye değmez. Bu arada 10750H ve 10870H arasında oyunlarda pek fark yok, o yüzden daha hızlı demek yanlış olur. Tabii render vs. işler yapacaksanız bir nevi bir fark oluşturur.
Bu yayıncının dedikleri ne kadar doğru acaba forumda v19.7 sahibi olan yok mu ?
Kimse yorum yapmamış herkesin referans aldığı YouTuber'ın Monster'ın laptopını yılın en iyi oyun bilgisayarı seçmesine
Bu yayıncının dedikleri ne kadar doğru acaba forumda v19.7 sahibi olan yok mu ?
Kimse yorum yapmamış herkesin referans aldığı YouTuber'ın Monster'ın laptopını yılın en iyi oyun bilgisayarı seçmesine
Kimse yorum yapmamış herkesin referans aldığı YouTuber'ın Monster'ın laptopını yılın en iyi oyun bilgisayarı seçmesine
Bu forumda gördüğüm kadarıyla herkes bu kişiyi referans alıyor bu YouTuber'da Monster'ın Laptop'ını 2020'nin en iyi Gaming Laptop'ı seçmiş.
Monster t7 v19.7 modelini aldım baya araştırıp, t7 v20.2 ile arasında kalıp v19.7 aldım. Ips ekranlarda kabul edilebilir seviyede olan ışık sızması problemi baya kötüydü ama teknik servis normal dedi. Direk iade ettim. 2 haftalık kullanımım sonucu csgo, cod warzone oynayabildim. Warzone da ultra ayarlarda hem çok ısınıyor hemde kasıyordu. Orta ayarlarda gayet iyi performans veriyor. Csgo için 300 üzeri fps alıyordum ultra ayarlarda ama cpu sıcaklık 90 ları buluyor. Turbo fan açınca fan sesi hissediyorsunuz kesinlikle. Laptop un ses düzeyini hoparlörleri baya iyi buldum hatta thx ile çok çook yüksek ses çıkıyor aletten. Ama işte yaşadığım problemden dolayı iade ettim ve tekrar monster düşünürmüyüm çok kararsızım.