Monster Tulpar T7 v19.7 laptopta siyah ekran yanıp sönüyor

berkayask

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 2070
İşlemci
i7 10850H
Tulpar T7 v19.7 notebookumda son günlerde siyah ekran yanıp sönme sorunu çıktı. Ekte videoyu yollayacagim. Alt Tab yapinca, sanirim ekran kartini kullanmayan bir uygulamaya vs gecince ekran geliyor fakat oyuna vs. gecince yine aynı sorun. Her oyunda olmuyor. Bazen Google Chrome'de bile yasiyorum bazi sitelerde (ek. Sözlükte oluyor. Bilgisayarimdaki her şey güncel ekran karti güncel. DDU ile driverları temiz bir şekilde tekrardan kurdum ama sonuç aynı.
(BIOS güncel. Ekran kartı güncel, Intel vs güncel.)
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Panelinde sorun olabilir belki servise yollayın.

Panel sorunu gibi duruyor. Servise göndermeniz en mantıklı seçenek olacaktır.

Ben de öyle düşündüm ama, lol, cs go oynarken falan böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

O zaman driverları tekrar kaldırıp son sürümü değil bir önceki sürümü yüklemeyi deneyin bakalım fark edecek mi?
sanmıyorum zaten bir önceki sürümler yüklüyken sorun başlamıştı, güncellememiştim yani. Güncelleyince düzelir dedim son sürüme ama yine düzelmedi.

Güncelleme:
Furmark ile stress testine soktum ekran kartını. 2 dakikada 75 dereceye yükseldi (burası normal sanırım). Ekran yanıp sönmeye başladı yukarıdaki videodaki gibi, 76 77 derece olduğunda çok hızlı yanıp sönmeye başladı, kapattım. Donanımsal bir sorun gibi gözüküyor ne dersiniz?

Son düzenleme:

FurMark testinde bu söyledikleriniz olduysa sorun ekran kartında. Eğer garantisi varsa servise göndermenizi tavsiye ederim.

Hocam selamlar. Aynı laptopu kullanıyorum ve aynı sorunu 2 gündür ben de yaşıyorum. Nasıl üstesinden geldiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…