Monster Tulpar T7 v2.3.1 OS X Kurulumu

AhmetEraslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir Windows üzerinde Vmware ile sanal OS X kullanmaktayım. Daha ileri seviyeye taşımak istiyorum bu deneyimi. En sağlıklı kurulum hdd tamamen format atılıp ilk olarak OS X kurmak olduğunu belirtmişsiniz diğer konularda. Benim cihazım Monster Tulpar T7 v2.3.1. HDD ve SSD var cihazımda. SSD 250 GB, HDD 1TB. Sıfırdan kurulum yapmak için benim için ne önerirsiniz acaba? 1 TB HDD ye OS X , 250 SSD Windows 10 kurmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

MONSTER® TULPAR T7 V2.3 17.3"
  • Nvidia GTX 870M
  • Intel Core i7 4710MQ
  • Intel HM87 Express Chipset
  • SOUND BLASTER™ Cinema
  • ntel® Dual Band Wireless-AC 7260, 2x2 AC + BT M.2 (NGFF)

Son düzenleme:
EL Capitan kurabilirsin. Ancak Intel Wi-Fi çalışmayacaktır. Cihaz Optimus ise GTX 870M çalışmayacaktır. HD4600 ile kullanabilirsin. İmzamda kurulum için gerekli linkler mevcut.

EL Capitan kurabilirsin. Ancak Intel Wi-Fi çalışmayacaktır. Cihaz Optimus ise GTX 870M çalışmayacaktır. HD4600 ile kullanabilirsin. İmzamda kurulum için gerekli linkler mevcut.
Optimustan kastınız nedir acaba? HD4600 performans için yeterli olacaktır diye umuyorum. Skylake ile uyumlu yazıyor benimki dördüncü nesil, uyumludur değil mi?

Bu teknoloji OS X tarafından desteklenmiyor.
Optimus Teknolojisi | NVIDIA

Uyumlu.
Teşekkürler yorumlar için. İmzadaki güncel kurulum imajını indiriyorum. Yedeklerimi aldım. Bir sorum daha olacak. Öncelikle OS X kurulumu yapacam değil mi, sonra Windows? SSD içine Windows , HDD içerisine OS X kurulmasının bir sakıncası yoktur umarım

Merhaba, kurulumu imzanıza göre gerçekleştirdim. Multibeast ile kurulumu da tamamladım. USB belleği çıkardığımda Windows açılıyor. Problemi nasıl çözerim acaba?

Son düzenleme:
BIOS içinden OS X yüklü bölüntünün öntanımlı olarak ilk boot sırasında olduğundan emin ol. Ayrıca;

BIOS içinden OS X yüklü bölüntünün öntanımlı olarak ilk boot sırasında olduğundan emin ol. Ayrıca;

Kurulumu yaptım BIOS içinde ön tanımlı OS X fakat bu ekranda kalıyor. Bu hatayı aldım;

Dosya Ekleri

• b888a46eed84d4c.jpg
    246,8 KB · Görüntüleme: 167
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…