AhmetEraslan Hectopat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #11 AhmetEraslan dedi: kurulumu yaptım BIOS içinde ön tanımlı OS X fakat şu hatayı aldım; Genişletmek için tıkla... montezuma dedi: Yukarıda bir rehber paylaştım #8. İstersen bir daha incele. Genişletmek için tıkla... Tekrardan kurulum denedim sıfırdan. Başarısız oldum, o ekranda kalmaya devam ediyor. USB belleği bir türlü devredışı bırakamadım.
AhmetEraslan dedi: kurulumu yaptım BIOS içinde ön tanımlı OS X fakat şu hatayı aldım; Genişletmek için tıkla... montezuma dedi: Yukarıda bir rehber paylaştım #8. İstersen bir daha incele. Genişletmek için tıkla... Tekrardan kurulum denedim sıfırdan. Başarısız oldum, o ekranda kalmaya devam ediyor. USB belleği bir türlü devredışı bırakamadım.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #12 Sen Multibeast ile kurulumu yaptıktan sonra USB/ EFI içindeki Config.plist dosyasını, Kexts /Others içindeki kext dosyalarını, Drivers64UEFI içindeki dosyaları HDD / EFI içine kopyaladın mı?
Sen Multibeast ile kurulumu yaptıktan sonra USB/ EFI içindeki Config.plist dosyasını, Kexts /Others içindeki kext dosyalarını, Drivers64UEFI içindeki dosyaları HDD / EFI içine kopyaladın mı?