Monster Tulpar T7 V2.6 17.3 Nasıldır?

@immortalizm yaklaşık yarım saat video çektim, 8x hızlandırdım FPS ve sıcaklık değerleri gözüküyor. Ara sıra 70 derecenin üstüne çıksa da genelde 70 derecenin altında. Videoyu yükleyince buraya koyarım.

Videoyu şurada bulabilirsin 30 dakikaya yüklenir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@immortalizm yaklaşık yarım saat video çektim, 8x hızlandırdım FPS ve sıcaklık değerleri gözüküyor. Ara sıra 70 derecenin üstüne çıksa da genelde 70 derecenin altında. Videoyu yükleyince buraya koyarım.

Videoyu şurada bulabilirsin 30 dakikaya yüklenir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim, dostum ilgin için. Ben Antalya' da yaşıyorum. Malum buralar da cehennem, cennet bir arada. Tatil için iyi olsa da, yaşayan için tüm yaz çekilmiyor. :eek: Ben bu bölge için konuşuyorum. Klimasız bir ortamda o ısılarda çalışacak, pek cihaz olmuyor. (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı