Monster Tulpar T7 V2.7 oyunda kapanma sorunu

Deeper

Megapat
Daha fazla  
Monster serisinden Tulpar T7 v2.7 model notebook kullanıyorum fakat aklıma takılan birkaç soru/sorun vardı, umarım cevaplarsınız..
  1. Bilgisayarım son 3-4 aydır oyun oynarken kapanmaya başladı ben de bu nedenle 2 kere servise götürdüm ve aldığım cevap ise ekran kartımın yanmış olduğuydu fakat oyun oynarken ekran kartımdan aldığım performansta eksilme olmaması ve aygıt yöneticisinde 2 ekran kartımın da gözükmesi şaşırttı. Sorunum sizce neden kaynaklanıyor olabilir? Pil veya pilin adaptöründe sorun olabilir mi? Çünkü yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum ve edindiğim bazı bilgilere göre pillerin içindeki bir şey bitebiliyormuş.
  2. Bilgisayarımda oyun oynarken bazen şarjı algılamayıp pil ile kullanmaya başlıyor sorunu sadece şarjı prizden çekip yeniden takarak çözebiliyorum, bu sorunu da servise belirtmiştim ama bu sorunum için net bir cevap gelmedi. Sanıyorum ki bunu da ekran kartına bağlıyorlar.
  3. Bilgisayarımda MSI AfterBurner'dan baktığım kadarıyla oyun oynarken işlemci ısım 95 dereceye kadar çıkıyor ki bunun normal olmadığını biliyorum ve ben de bu nedenle 2 kere kendim termal macun sürdüm. Bir kere de servise genel bakım yaptırarak onlara sürdürttüm fakat ısıda hiçbir değişme olmadı, bunun belirli bir sebebi olabilir mi?
  4. Bilgisayarımda şu anda i7-4710MQ isimli bulunmaktadır, benim bunu i7-7700 serisi bir işlemciye yükseltmem mümkün müdür ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapanma sorunu ısınmadan da olabilir. 95 derecenin üstüne çıktığında yapıyorsa muhtemel.
Batarya sökülebiliyorsa sadece şarjda deneyin.
i7-4710MQ sökülebilir bir işlemci fakat 7. nesil bir işlemci takamazsınız. Monster upgrade konusunda bildiğim kadarıyla yardımcı oluyor. Monster'a danışmanız daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı