Monster Tulpar T7 v20.2 sistemde Wi-Fi açılmıyor

Parabellum_61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba;
Monster Tulpar T7 v20.2 laptop kullanıyorum. Bazen laptopu açtığımda görseldeki hata ile karşılaşıyorum, Wi-Fi hiçbir şekilde açılamıyor. Örnek olarak laptopu bugün kapatıyorum, yarın açtığımda bu sorunla karşılaşıyorum, ne zaman olacağı belli olmuyor. Sorunu çözmek için aygıt yöneticisinden kaldırıp yeniden başlatmam gerekiyor.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro, ağ bağdaştırıcısı: Intel Wi-Fi 6 ax 201.
Defalarca temiz kurulum yaptım, sürücüyü Intel'in kendi sitesinden indirip yüklüyorum ama nafile. İnternetteki hiçbir yöntem de çare olmadı. Monster teknik servisine yazdım, büyük ihtimalle sürücü çakışması olduğunu söylediler.
@Recep Baltaş reis bu işi ancak sen çözersin, yardımcı olursan sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 292
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun Wi-Fi özelliği kapalı bro alt kısımda Bir çıkıntı olması lazım onu çevir yan tarafa Wi-Fi açılcak.

Öyle bir çıkıntı ya da fiziksel bir anahtar yok.

Bro onu açma kapama ile ilgili daha önce hiç Monster laptop görmedim bile görsem neresinde olduğunu söylerim ama bir çıkıntı bulman lazım yana kayan yanında bağlantı işareti olur genelde

Merhaba dostum, aynı sorun bende de vardı BIOS'u default ayarlara çektim ve düzeldi. BIOS'a girmek için F2'yi kullanman gerek, default ayarlara çekmen için F3'e basıp kaydedip çıkman yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…