Çözüldü Monster Tulpar T7 V20.2 Windows 11 "Şu an bu klasöre erişim izniniz yok" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fırat Bulut

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU - 16 GB RAM RTX2060
Meslek
Bilgisayar Programcısı
RAM
16 GB 2933 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung PM981A 512 GB - Sandisk SATA 3.0 SSD
Ekran kartı
RTX 2060 Mobile
Anakart
Monster Tulpar T7 V20.2
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU
Forumda yer alan macOS Sonoma 14.0 imajını indirdim. balenaEtcher programı ile Toshiba Transmemory 3.0 32 GB USB belleğime yazdırdım. Bu kadar detaylı yazıyorum çünkü eklediğim görsellerdeki hatayı daha öncesinde hiç almamıştım. Başka bir bilgisayarda denedim 4 5 kere hata aldıysam 1 kere hata almadım. Sorunun işletim sistemi kaynaklı mı olduğunu, PC kaynaklı mı olduğunu, imaj kaynaklı mı olduğunu çözebilmiş değilim. Erişim izniniz yok diyor, güvenlik sekmesine yönlendiriyor fakat güvenlik sekmesi de yok. MiniTool Partition Wizard ile sürücü harfini değiştiriyorum yine aynı hata, bilgisayarımda tam yetkiye sahip Administrator kullanıcı oluşturup denedim yine aynı hata. Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1.png
2.png
3.png

@Kleyn @Kokona Shiki @tristessehivernale

Son düzenleme:
Geliştirici modunu açıp deneyebilir misin eğer olmaz ise SSD'yi biçimlendirip dene eğer oda olmaz ise CMD'den MSConfig yazıp entera bas oradan güvenli moda gir oradan girmeyi dene eğer onlar da olmaz ise sıfırdan format atmayı dene format atarken SSD'leri sil yüksek ihtimal düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı