Monster Tulpar T7 v20.3 başlatılırken CMD açılıyor

Mel34

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16GB
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz (2.59GHz
Başlıkta da belirttiğim gibi, bilgisayarımı açtığımda eğer 10 kere açıyorsam 9'unda CMD penceresi milisaniyelik sürelerle ekranda belirtip geri kayboluyor. Normalde bu CMD pencereleri siyah olurdu ve en fazla 1-2 kere ekrana çıkar ve giderdi. Bugün bilgisayarımı 1-1.5 günlük aradan sonra açtığımda ise ortalama 6-7 şeffaf CMD penceresi bilgisayarın sağ alt tarafına doğru üst üste binecek şekilde açılmaya başladı ve gitti. Bu konuda bir sürü şey araştırdım, kimi virüs kimi normal diyor. Bana yardım edebilen olur mu? Crack falan indirdiğim de yok, çok oyunum da yok zaten. En fazla DPI, Cloudflare WARP indirdim bir de sıkıntılı bildiğim t1auncher var, o da en son 8-9 ay önce vardı bilgisayarımda. Biryerden aldığım bir tavsiye ile de tam hatırlamıyorum sanırım BIOS yerinden LoL, Valorant indirdiğimizde onların hile engelleme sistemini engelleyen bir şey vardı onu kapattığımı hatırlıyorum. Ve bilgisayarım son zamanlarda bayağı yavaşladı (BIOS menüsünden o ayarı kapatmamın üzerinden bayağı zaman geçti ve bu sorunlar yeni sayılır) artık dosya silmeyi bilmediğimdendir diyorum ama eklemiş olayım. PC Monster Tulpar T7 v20.3.

BIOS'tan neyi kapadın ? Secure boot olabilir mi ?
Başlangıçta açılanların görselini yolla görev yöneticisinden.
Siz söyleyince hatırladım, evet secure boot u kapatmıştım. Sizin istediğiniz fotoğraf ise bu sanırım
IMG-20251020-WA0065.jpg

Dosya Ekleri

• IMG-20251020-WA0066.jpg
    IMG-20251020-WA0066.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 2

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı