Sayısal 100.000 nasıl yapılır?

KeremCo

Hectopat
Geçen sene YKS'den 260 bin gibi bir sıralama yaptım. Ve 72 OBP ile 302. bine sıralamam geriledi. Sırf OBP yüzünden mühendislik tercih edemedim ve artık ne olursa olsun deyip 2 senelik şehir dışında bir bölüm yazdım. Fakat çok pişman oldum. Şehrimi değiştirip buraya geldiğimde 2 senelik eğitimin ve bölümün hiç bana göre olmadığını anladım. Ve yeniden 3. kez sınava girme kararı aldım. Öncelikle kırık OBP ile yeniden sınava hazırlanacağım için derece hedeflemiyorum. Ki zaten derece öğrencisi kumaşının bende olmadığı da çok bariz... Her neyse, şu an TYT denemelerim 70-80 bandında geliyor. AYT ise 25-30 civarında. En son bıraktığımda TYT'm 80'in üstüne çıkıyordu fakat sınavdaki aşırı stres yüzünden Türkçeden çok kötü bir net yaptım. Keza diğer derslerde de iyi bir iş ortaya koyamadım ve sıralamam beklenilenin çok gerisinde geldi. Şimdi yeniden ailemden uzak bir şekilde kendi kendime dershane olmadan, denemelere girip çıkarak hiç yoktan bir 100.000 yerleştirme sıralaması elde etmek istiyorum. Şimdi bilgili arkadaşlar bana nereden başlayacağım konusunda ve bu fikrin ne kadar gerçekçi olduğu konusunda yorumlamalar yapar mısınız? Netlerime yorum yapacak olursanız; TYT Türkçede 24 doğru 16 yanlış, TYT sosyalde 12 doğru 4 yanlış, TYT matematikte 14 doğru 4 yanlış, TYT fende 14 doğru 4 yanlışım vardı. AYT kısmında ise matematiğim 10 doğru 10 yanlış, AYT fiziğim 8 doğru 5 yanlış, AYT kimyam 8 doğru 5 yanlış ve AYT biyolojim 7 doğru 6 yanlıştı. (Bunlar 2025 YKS'de çıkardığım netler.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme yapın hocam kendinize. Yanlış yaptığınız konuları eleyerek gidin. Zaten çoğu konuya aşina olmalısınız.

Evet hocam konuları gayet iyi biliyorum sadece AYT matematik çalışssam mı diyorum yarın yokmuşcasına AYT matematik çalışssam acaba yeterli olur mu 30 civari bir AYT matematik? Çünkü stres kontrolünde berbatım yeniden TYT anında kilitlenip batırabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı