Monster Tulpar T7 v20.3 nasıl?

Ben RTX 2060 kullanıyorum şu an üretimi durdurulan.
Ben de eskiden o kasayı kullanıyordum, kasada ufak değişikler var. Hava çıkışları büyütüldü ve kameranın yeri değişti. Eski kasada da sorun yaşamamıştım ama. 90C laptoplar için normal anlayın artık şunu. Kocaman soğutucular kasalar ile çalışan işlemcilere kafa tutuyor o işlemciler ne bekliyorsun?

Artık ben bir şey demek istemiyorum. Tamam v21 kasalar çok kötü. 89 derecede çok fazla.

Belki ben eski kasayı kullandığım içindir çünkü malzeme kalitesi berbat imzamda sistemim yazıyor sizin dediğiniz kasalar yeni kasaları.

İkisi önemli ama ileride problem çıkmasını istemiyorum çünkü zamanında Monster ile yaşamıştım.

Şimdi yazılım ve oyun için alıyorsun. Ben olsam yazılım için Hackintosh yaparım. Oyun içinde Windows dualboot kurarım ama AMD laptop desteği yok Hackintosh'un. Sadece Windows kullanıcaksanız Lenovo'yu alın. Ama ben Intel bir laptop alırım. Yazılım için Hackintosh kurarım Monster da Wi-Fi çalışma ihtimali var.

İkisi önemli ama ileride problem çıkmasını istemiyorum çünkü zamanında Monster ile yaşamıştım.
Eski seri cihazlarda yaşamış olmanız çok muhtemel. Eski cihazları kötüydü gerçekten. v20 cihazda da sorun çıkmayacağının garantisini veremem size. Azıcık aşım kaygısız başım dersen Legion tercih et. Ya ben riskimi alırım istediğim gibi çıkarsa kullanırım çıkmazsa iademi eder geçerim dersen Tulpar.
Belki ben eski kasayı kullandığım içindir çünkü malzeme kalitesi berbat imzamda sistemim yazıyor sizin dediğiniz kasalar yeni kasaları.
Nasılmış malzeme anlat bakalım bilelim biz de.

Benim kullandığım kasa berbat 21.1.4 modeli daha bir şey demiyorum yeni kasası iyidir onu bilemem.

Ben de kullandım v21.1.4 berbat falan değildi. Birebir aynı kasa sayılır tek fark fan çıkışlarının boyutu ve kameranın yeri.

Şimdi Monster almanın avantajı var. Tonfang diye uyguluamadan hazır EFI alabiliyoruz. Hackintosh için. Hiçbir şey yapmadan her şey çalışıyor tabii her cihaz yok orada. 10 nesil yok daha gelmedi.

Risk varsa ben yokum leigon diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…