Monster Tulpar T7 v20.4 alınır mı?

jetusejaime

Centipat
Daha fazla  
Pazartesi günü Monster Tulpar T7 v20.4 sipariş vermeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlardan sorun yaşayan var mı deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim iyi Sosyaller dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazartesi günü Monster Tulpar T7 v20.4 sipariş vermeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlardan sorun yaşayan var mı deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim iyi sosyaller dilerim.

Duyduğum kadarıyla güzel bir laptop. Bir de benim tavsiyem sipariş etme. Gidip almak daha mantıklı. Çünkü sipariş edince parçaları eksik veya sahte halde gönderilebiliyor. Nereden sipariş edeceksiniz?

Aga yardımcı olmaya çalışıyorum beğenmedim işareti atıyorsunuz.

Duyduğum kadarıyla güzel bir laptop. Bir de benim tavsiyem sipariş etme. Gidip almak daha mantıklı. Çünkü sipariş edince parçaları eksik veya sahte halde gönderilebiliyor. Nereden sipariş edeceksiniz?

Aga yardımcı olmaya çalışıyorum beğenmedim işareti atıyorsunuz.
Hocam ben beğenmedim işareti atmadım hepsiburadadan sipariş edeceğim monsternotebook’un kendisi gönderiyor ürünü zaten parçaları eksik hatalı yollarlar mı?

Hocam ben beğenmedim işareti atmadım hepsiburadadan sipariş edeceğim monsternotebook’un kendisi gönderiyor ürünü zaten parçaları eksik hatalı yollarlar mı?
Hocam sana demedim biri atmış ona söyledim. Gidip alabiliyorsan öyle al ben trendyoldan dell laptop sipariş etmiştim parçaların bir kısmı sahte gönderilmiş.

Hocam sana demedim biri atmış ona söyledim. Gidip alabiliyorsan öyle al ben Trendyol'dan Dell laptop sipariş etmiştim parçaların bir kısmı sahte gönderilmiş.

O kadar para vericen kendini riske atma.

Hocam sana demedim biri atmış ona söyledim. Gidip alabiliyorsan öyle al ben Trendyol'dan Dell laptop sipariş etmiştim parçaların bir kısmı sahte gönderilmiş.

Yorumlara bir bak ne demişler. Güvenli de olabilir. Ben yaşadığım için seni uyardım.

Hocam sana demedim biri atmış ona söyledim. Gidip alabiliyorsan öyle al ben trendyoldan dell laptop sipariş etmiştim parçaların bir kısmı sahte gönderilmiş.

Hocam öyle bir şey yapmaları imkansız ki yaparlarsa da 15 gün koşulsuz şartsız iade garantisi veriyor Monster. Dell’e ben de güvenmiyorum internetten almam ama Monster alınabilir çünkü bulunduğum konumda bir satıcısı yok.

Hocam öyle bir şey yapmaları imkansız ki yaparlarsa da 15 gün koşulsuz şartsız iade garantisi veriyor Monster. Dell'e ben de güvenmiyorum internetten almam ama Monster alınabilir çünkü bulunduğum konumda bir satıcısı yok.

O zaman alabilirsin bazı satıcılar insafsız olduğu için böyle yapıyorlar. Zaten güzel laptop şimdiden hayırlı olsun🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı