Monster Tulpar T7 V20.5 alınır mı?

Arkadaşlar Monster Tulpar T7 v20.5 modeli almayı düşünüyorum. Monster hakkında çok fazla iyi/kötü yorum var. Servisten şikayetçi olanlar var sağlam bilgisayarı bozduğuna dair. Sürekli arıza veren bir cihaz mı? Kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

Bu modelin kasası Clevo mı Tongfang mi?

Alternatif olarak ASUS ROG STRIX G513rm ve Lenovo Legion 5 modelleri listeme ekledim. Sadece Monster hakkında bilgi almak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl oldukça başarılı oluyor hocam 20.3 17 inç kasa 94 derece işlemci 75 derece GPU görüyordu bu başarılı mı oluyor yalan satmayalım.

Intel'in 10. Nesili fazlasıyla ısınan bir seri ancak T7 20.3 cihazını 1.5 sene kullandım. Cihazın altında 6 fanlı soğutucu ile AAA+ oyunlarda CPU tarafında 85-90 GPU da 73-75 dereceleri görüyordum bu dereceler de bir laptop için kabul edilebilen aralıklarda.

T7 20.3 satıp 20.4 aldım 6 aydır kullanıyorum 20.3 de kullandığım soğutucu ile CPU da 80-85 GPU da 70-75 aralığında alıyorum sıcaklıkları ve bu değerler hem GPU hep CPU da OC varken alıyorum OC'yi kapattığımda minimum 3-4 derece daha düşük sıcaklıklar.

1675240167782.png

Evet o işe girmeyi düşünmüyorum kendim daha dikkatli açıp temizliğini yaparım

Macunları kendin değiştirmeye kalkarsan garanti dışına çıkarırsın cihazı. Monster sadece RAM ve SSD ilavesi için cihazı açmanıza izin veriyor.

Son düzenleme:
Intel'in 10. Nesili fazlasıyla ısınan bir seri ancak T7 20.3 cihazını 1.5 sene kullandım. Cihazın altında 6 fanlı soğutucu ile AAA+ oyunlarda CPU tarafında 85-90 GPU da 73-75 dereceleri görüyordum bu dereceler de bir laptop için kabul edilebilen aralıklarda.
T7 20.3 satıp 20.4 aldım 6 aydır kullanıyorum 20.3 de kullandığım soğutucu ile CPU da 80-85 GPU da 70-75 aralığında alıyorum sıcaklıkları ve bu değerler hem GPU hep CPU da OC varken alıyorum OC'yi kapattığımda minimum 3-4 derece daha düşük sıcaklıklar.

Eki Görüntüle 1652818

Macunları kendin değiştirmeye kalkarsan garanti dışına çıkarırsın cihazı. Monster sadece RAM ve SSD ilavesi için cihazı açmanıza izin veriyor.

Ben servis ile görüştüğümde macun değiştirmek , garanti dışına bırakmıyor diye söylemişlerdi.

Ben servis ile görüştüğümde macun değiştirmek, garanti dışına bırakmıyor diye söylemişlerdi.

Ankara da ki servise götürdüğümde farklı bir macun getirsem size onu sürebilir misiniz dediğimde dışarıdan macun sürülmüyor kendinizde müdahale ederseniz garanti dışına çıkarırsınız cihazı demişlerdi bana da.

Ankara da ki servise götürdüğümde farklı bir macun getirsem size onu sürebilir misiniz dediğimde dışarıdan macun sürülmüyor kendinizde müdahale ederseniz garanti dışına çıkarırsınız cihazı demişlerdi bana da.
Hatta , forumda bile var yapanlar , kargo yaparken kendi aldıkları macunu da gönderiyorlar o şekilde macun uygulaması yapıyorlar. Kişiden kişiye yorumları değişiyor mu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1652818

Tamam hocam oda fazla ki şuan iyi laptoplardaki sıcaklıklara göre. Bende şuan hp victus 16 var gta 5 5 ultra ayarlarda god of war felan max 80 81 cpu görüyor gpu 63 derece en fazla bunlar da daha hafif oyunlarda 65 55 derecelerde oluyor hiç ek bişey de yok.

Tamam hocam oda fazla ki şu an iyi laptoplardaki sıcaklıklara göre. Bende şu an HP Victus 16 var GTA 5 5 Ultra ayarlarda God of War falan Max 80 81 CPU görüyor GPU 63 derece en fazla bunlar da daha hafif oyunlarda 65 55 derecelerde oluyor hiç ek bir şey de yok.

Nesilden nesile fark ediyor hocam. 10. nesil tüm cihazlar 90 dereceleri görüyordu CPU da. 11. ve 12. nesilde 80-85 bandında seyrediyor soğutması iyi olan tüm laptoplarda. YouTube'daki inceleme videolarına aldanmayın çoğu cihazın incelemesini 22 derece oda sıcaklığı ve Turbo booster kapalı olarak yapıyorlar. ( incelemelerde ki Afterburner'ı takip edersen CPU'nun base frekansta çalıştığını görürsün)

GPU gelince sıcaklık değeri çektiği Watt'a göre değişkenlik gösteriyor. 130-150W bir 3060 için yük altında 75-78 dereceler çok çok normal bir değer laptopta. 60-70 derecelerde oynatan bir cihaz 60-90W arasında değere sahiptir bu değerlerde wattına göre çok normaldir.

Tamam hocam oda fazla ki şu an iyi laptoplardaki sıcaklıklara göre. Bende şu an HP Victus 16 var GTA 5 5 Ultra ayarlarda God of War falan Max 80 81 CPU görüyor GPU 63 derece en fazla bunlar da daha hafif oyunlarda 65 55 derecelerde oluyor hiç ek bir şey de yok.

Neresi fazla 😀. CPU 90, GPU 80 dereceye kadar gayet normal. ASUS ROG'lar mesela 80 altını görmezler pek. Hele Advantage Edition 90 altını görmüyor.

Hp servisi gayet iyi.

Nasıl oldukça başarılı oluyor hocam 20.3 17 inç kasa 94 derece işlemci 75 derece gpu görüyordu bu başarılı mı oluyor yalan satmayalım.

Ayrıca 32 bin nedir ya çok pahalı fiyat yabancı markalar daha ucuz vallahi artık.
T7 v20.3.2 i7 10875h, rtx 3060 130w.
Isı değerlerine bak. Kış günü, pencereler kapalıyken böyleydi. Yaz günü üstüne 10 derece falan at ekstra.
Kasa başarısız bir kasa değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı