Merhaba. Az önce BIOS ekranında çok ufak bir değişiklik yaptım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Ancak açılmadı. Kaç kez denediysem de açamıyorum. Açma tuşuna basınca bir on saniye klavye ışığı yanıyor ama sonra sönüyor ve PC'ye bir görüntü gelmiyor geri kapanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Valla hocam o zaman çok yardımcı olmak istemem garanti dışı kalabilir. İçini açarsanız yardımcı olmaya çalışırım ama servise göndermeniz en iyisi olacaktır bu işlerden anlamıyorsanız.
Açın hocam basit işlemlerle başlayalım. Ramleri falan çıkarın olmadı tek tek deneyin diskin de kablosu varsa çıkar tak yoksa diskin kendini çıkar tak yapın bir de elinizde başka bir disk varsa onu bağlayıp deneyin. BIOS pilini de çıkar tak yaptınız ama ne kadar süreyle? Çünkü ben de benzer bir problemle uğraşmıştım çıkar tak yapınca olmamıştı ama 10 dakika bekleyince düzelmişti.
Açın hocam basit işlemlerle başlayalım. Ramleri falan çıkarın olmadı tek tek deneyin diskin de kablosu varsa çıkar tak yoksa diskin kendini çıkar tak yapın bir de elinizde başka bir disk varsa onu bağlayıp deneyin. BIOS pilini de çıkar tak yaptınız ama ne kadar süreyle? Çünkü ben de benzer bir problemle uğraşmıştım çıkar tak yapınca olmamıştı ama 10 dakika bekleyince düzelmişti.