Monster Tulpar T7 v20.5 BIOS ayarından sonra açılmadı

Teachermann

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce BIOS ekranında çok ufak bir değişiklik yaptım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Ancak açılmadı. Kaç kez denediysem de açamıyorum. Açma tuşuna basınca bir on saniye klavye ışığı yanıyor ama sonra sönüyor ve PC'ye bir görüntü gelmiyor geri kapanıyor. Yardımcı olur musunuz?

Hocam yine çok bilgim olmadan tahmin ederekten söylüyorum burda bunu bilen arkadşalar daha yardımcı olacaktır. Pilin kendisi 10 yıl bile çalışabilen bir pil o kablonun amacını anlamadım. Belki o pil direkt kablodan ani enerji de alabilir bilmiyorum hiç.

Eki Görüntüle 2057657
Hocam bakın burası var ya buraya bir bıçak veya çatal düz sert bir madde de olur oraya bastırın soluna doğru çıkması lazım pilin kendiliğinden.
Hocam çıkmıyor yaa.

İnce sivri bir şeyle pilin aşağısından yukarı bastırıp da çıkarabilirsiniz. Kesin göremiyorum fotoğraftan solda o yer var mı yok mu diye.
Umarım görünüyordu şu an.

Dosya Ekleri

• 17029356172237459969254414893210.jpg
    17029356172237459969254414893210.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu dayının pili sizinkine benziyor.

Hocam saniye 8den itibaren izleyin. Bu benimki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
ama nasıl söktüğünü göstermiyor.

AC Adaptörü sökün. Ardından pili sökün.
Hocam nerelerdesiniz hocam.

Hocam saniye 8den itibaren izleyin. Bu benimki.
ama nasıl söktüğünü göstermiyor.

Hocam nerelerdesiniz hocam.

Kablosunu çıkarıp çekmiş hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı