Monster Tulpar T7 v20.5 Control Center programı çalışmıyor

• Konuyu başlatan secqin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.769

secqin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Monster Tulpar T7 v20.5 aldım yaklaşık 10 gün önce. Control Center programı ilk kurduğum Windows 11'de çalışıyordu daha sonra Windows 10'a döndüğüm zaman Control Center programını yüklediğimde çalışmadığını fark ettim ve Windows 11'e geri dönüş yaptım. Şu anda tekrardan çalışmıyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen ya da çözüm konusunda yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar.

Son düzenleme:
Tamda bu sorunu yazmak için giriş yaptım beyaz bi dosya şeklinde görünüyor problemi çözerseniz benide bilgilendirin lutfen.

Aynı sorunu yaşıyoruz sanırım müşteri hizmetlerini aradığımda 10 günlük bilgisayarımı servise getirin / gönderin bakalım diyor. Tamam göndereyim / getireyim ama ne yapacaksınız diyorum burada yazılımsal bir sorun var diyorum bana kendi HDD miz ile deniyeceğiz diyor :) diyorum ki sen kendi HDD 'n ile deniyeceksin de benimkinde aynı sorun devam ederse ne olacak diyorum böyle bir çıkmaza giriyoruz .. Bakalım 8 saat için de bir yetkili bilgisayarıma bağlanıp kontrol edecekmiş..

Preinstallkit klasörünün içinde ki .msixbundle uzantılı dosyayı kuramadıgını fark ettim sanırım sertifika ile alakalı bir sorunu var gibi, çözülürse sorunum buraya yazarım ..

Yalnız değilsin bende 5'ten fazla attım en son bir ihtimal kaldı o da Windows 11'in son sürümünü değil de birkaç önceki sürümünü kurmak bir de onu deneyeceğim eğer bu mallar çözemezlerse

@secqin kanka bana da haber verir misin çözebilirsen ya da dc falan versen ordan bana da yardımcı olsan kaç kere format attım bende olmuyor ya tıklıyorum tıklıyorum bişi yok beyaz sayfa logosu sadece.

An itibari ile sorunumu çözmüş bulunmaktayız arkadaşlar. Sorun düşündüğüm gibi sertifika sorunu. Nasıl çözdüğümüzü anlatayım.
Öncelikle.
1- Control Center'i uninstall ediyorsunuz.
2- C:\program files içerisindeki OEM klasörü varsa onu da siliyorsunuz.
3- tarihi elle ayarlayıp 01, 12, 2022 yapıyorsunuz.
4- internet bağlantınızı kesiyorsunuz.
5- size gönderilen flash içerisindeki Control Center uygulamasını kuruyorsunuz.
Siteden indirdiğimiz versiyonu da denedik önce ama çalışmadı o yüzden flashdeki versiyonu denemeniz gerekiyor.
Müşteri hizmetlerinden konuştuğum arkadaş sertifika süresinin dolduğunu görüşmelere başladıklarını ve birkaç güne kadar yeni sertifika edinip güncel sürümü paylaşacaklarını söyledi.
Umarım işinize yarar kolay gelsin.

Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar buradan önceki sürümlerden bir tane indirip dener misin?

Bu şekilde çalışmadı.

Selam, ben de Tulpar T7 v20.2 kullanıcısıyım Windows 10'dan Windows 11'e geçtikten sonra Control Center uygulamasını silip yeniden yüklemek istedim fakat setup dosyası ne yapsam açılmıyor. Setup dosyasını açtığımda uyarı vs herhangi bir şey çıkmıyor. Abra'nın eski bir Control Center'ini kullanıyorum fakat optimize çalışmıyor. İnternetteki bütün çözümleri denedim yazdığınız bu çözümü de denedim (USB yanımda olmadığı için siteden indirdim) sonuç hala aynı. Çözümü bilen varsa yazabilir mi?

An itibari ile sorunumu çözmüş bulunmaktayız arkadaşlar. Sorun düşündüğüm gibi sertifika sorunu. Nasıl çözdüğümüzü anlatayım.
Öncelikle.
1- Control Center'i uninstall ediyorsunuz.
2- C:\program files içerisindeki OEM klasörü varsa onu da siliyorsunuz.
3- tarihi elle ayarlayıp 01, 12, 2022 yapıyorsunuz.
4- internet bağlantınızı kesiyorsunuz.
5- size gönderilen flash içerisindeki Control Center uygulamasını kuruyorsunuz.
Siteden indirdiğimiz versiyonu da denedik önce ama çalışmadı o yüzden flashdeki versiyonu denemeniz gerekiyor.
Müşteri hizmetlerinden konuştuğum arkadaş sertifika süresinin dolduğunu görüşmelere başladıklarını ve birkaç güne kadar yeni sertifika edinip güncel sürümü paylaşacaklarını söyledi.
Umarım işinize yarar kolay gelsin.

Bu şekilde çalışmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı