Monster Tulpar T7 v20.5 Control Center programı çalışmıyor

Selam, ben de Tulpar T7 v20.2 kullanıcısıyım Windows 10'dan Windows 11'e geçtikten sonra Control Center uygulamasını silip yeniden yüklemek istedim fakat setup dosyası ne yapsam açılmıyor. Setup dosyasını açtığımda uyarı vs herhangi bir şey çıkmıyor. Abra'nın eski bir Control Center'ini kullanıyorum fakat optimize çalışmıyor. İnternetteki bütün çözümleri denedim yazdığınız bu çözümü de denedim (USB yanımda olmadığı için siteden indirdim) sonuç hala aynı. Çözümü bilen varsa yazabilir mi?

Üzgünüm ki tarihi geri alıp USB nizde gelen versiyonu denemen gerekiyor. Birkaç gün önce yeni sürümü kurmayı denedim ama sertifika sorunu devam etmekte. Teknik servisi arayıp deneyebilirsin.
 
Selamlar,
Ben haftalardır uğraşıyorum aynı sorunla. Tulpar T7 V20.3 var elimde ve sonunda çözümü buldum. İnşallah sizlere de yarar. Sorun lisans sürümünün tarihinin geçmiş olması.

1- Control Center'i uninstall ediyorsunuz.
2- C:\program files içerisindeki OEM klasörü varsa onu da siliyorsunuz.
3- tarihi elle ayarlayıp 01, 12, 2022 yapıyorsunuz.
4- internet bağlantınızı kesiyorsunuz.
5- Control Center uygulamasını tekrardan kuruyorsunuz.
 
An itibari ile sorunumu çözmüş bulunmaktayız arkadaşlar. Sorun düşündüğüm gibi sertifika sorunu. Nasıl çözdüğümüzü anlatayım.
Öncelikle.
1- Control Center'i uninstall ediyorsunuz.
2- C:\program files içerisindeki OEM klasörü varsa onu da siliyorsunuz.
3- tarihi elle ayarlayıp 01, 12, 2022 yapıyorsunuz.
4- internet bağlantınızı kesiyorsunuz.
5- size gönderilen flash içerisindeki Control Center uygulamasını kuruyorsunuz.
Siteden indirdiğimiz versiyonu da denedik önce ama çalışmadı o yüzden flashdeki versiyonu denemeniz gerekiyor.
Müşteri hizmetlerinden konuştuğum arkadaş sertifika süresinin dolduğunu görüşmelere başladıklarını ve birkaç güne kadar yeni sertifika edinip güncel sürümü paylaşacaklarını söyledi.
Umarım işinize yarar kolay gelsin.



Bu şekilde çalışmadı.
@titanium39 çözümden burda bahsetmiştim zaten ama görmedin sanırım ve yakın zamanda sertifika sorununu çözmüşler siteden indirip kurdum ve sorunsuz çalışıyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı