Monster Tulpar T7 V20.6.2 alınır mı?

Bütçe
51000
Monster ürünleri almanı tavsiye etmiyorum. Isınma kasa kalitesi falan çok kötü. Bir de işlemcisi HX olanlara bakabilirsin bir kaçtane alabileceğin bütçene uygun linkler atacağım
55k bütçeye çıkarsan bu
48 k ya

Bu arada bunlar 16 GB RAM ama 1.500 TL vererek yükseltirsin benim tercihim bütçe sıkıntısı yoksa ASUS olacaktır. Isınma olmaması adına işlemcilerine sıvı metal macun kulllanıyor ve kasa kalitesi mükemmel.

Aynı laptopu almıştım 1 sene önce. Oyun konusunda bir sıkıntısı yok. Frame Gen ve DLSS ile çoğu oyunda en yüksek kalitede 144FPS alıyorum. Sadece oyun için kullancağın için tavsiye edebilirim.

Aynı laptopu almıştım 1 sene önce. Oyun konusunda bir sıkıntısı yok. Frame Gen ve DLSS ile çoğu oyunda en yüksek kalitede 144FPS alıyorum. Sadece oyun için kullancağın için tavsiye edebilirim.

Hocam bütçeye göre bence pahalı lütfen şu dandik adamların ürünlerini yüceltmeyin sonra ASUS-MSI bütçesinde satıyorlar ürünlerini. Birçok tanıdıgım aylık olarak bakıma gönderiyor ürünlerini.

Hocam bütçeye göre bence pahalı lütfen şu dandik adamların ürünlerini yüceltmeyin sonra ASUS-MSI bütçesinde satıyorlar ürünlerini. Birçok tanıdıgım aylık olarak bakıma gönderiyor ürünlerini.

Ben 40k ya almıştım 6 taksitle. Yücelttiğim yok sadece 1 senedir bakımada götürmedim oyun için kullanıyorum ve bir sıkıntısını görmedim. ASUS ve MSI kullanmadığım için kıyas yapmak istemiyorum 😊

Monster ürünleri almanı tavsiye etmiyorum. Isınma kasa kalitesi falan çok kötü. Bir de işlemcisi HX olanlara bakabilirsin bir kaçtane alabileceğin bütçene uygun linkler atacağım
55k bütçeye çıkarsan bu
48 k ya

Bu arada bunlar 16 GB RAM ama 1.500 TL vererek yükseltirsin benim tercihim bütçe sıkıntısı yoksa ASUS olacaktır. Isınma olmaması adına işlemcilerine sıvı metal macun kulllanıyor ve kasa kalitesi mükemmel.
55k ya 4050 cihaz önerirken aklından ne geçiyordu kardeş iyi misin?

Monster Tulpar T7 v20.6.2 alınır mı?
Bütçe en fazla 50 51 bin TL sadece oyun için kullanacağım tavsiyeniz varsa bekliyorum.

Bu cihazları listenize alabilirsiniz hocam Amazon.com.tr

Son düzenleme:
55k bütçeye çıkarsan bu
48 k ya

Asus 4050 ekran kartı victusun ise paneli iyi değil diye biliyorum?
tamamdır aklımda tesekkurler.
50k para harcayip da RTX 4050 ya da 4060 almak cok mantikli bir hareket degil bence

Hem ekrani cok iyi hem sogutması

Ekrani kotu ama islemcisi cok cok iyi

Daha ucuz ekrani da cok iyi degil islemcisi de fiyat bandina gore ama RTX 4070 oyunlarda üzmez
2 bilgisayarda bütçemi aşıyor victus ise panel olarak çok iyi degil diye biliyorum.

Gigabayte güzel ama bütçemi aşıyor öbürlerini ise bilemedim ekran önemli benim için 17.3 olması önemli şuan hala monsterdan yanayım.

Gigabayte güzel ama bütçemi aşıyor öbürlerini ise bilemedim ekran önemli benim için 17.3 olması önemli şuan hala monsterdan yanayım

Gigabayte güzel ama bütçemi aşıyor öbürlerini ise bilemedim ekran önemli benim için 17.3 olması önemli şuan hala monsterdan yanayım.
Hocam illaha 17.3 istiyorsanız bunu alın monster ı her türlü tokatlar Slayer[3] 7XL-4060 V2 - Game Garaj

55k ya 4050 cihaz önerirken aklından ne geçiyordu kardeş iyi misin?

Bu cihazları listenize alabilirsiniz hocam Amazon.com.tr

4050 olanı yanlıslıkla görmüşüm kusura bakmayın yanındaki link yerine onu atmısım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı