Monster Tulpar T7 v20.6 alınır mı?

Bütçe
50-60 bin₺

abdlkdrklnc

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler herkese ve iyi Sosyaller.
Gaming laptop almayı düşünüyorum bir süredir bakıyorum arkadaşlar. Bütçem 50-60 bin ₺ arasında ekran kartı olarak RTX 4060 - 4070 düşünüyorum. Monster marka olarak baktığım bir tane var linkini bırakıyorum ama Monster'ı çok tavsiye etmiyorlar. Bütün fikirlerinize açığım şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming laptop almayı düşünüyorum bir süredir bakıyorum arkadaşlar. Bütçem 50-60 bin ₺ arasında ekran kartı olarak RTX 4060 - 4070 düşünüyorum. Monster marka olarak baktığım bir tane var linkini bırakıyorum ama Monster'ı çok tavsiye etmiyorlar. Bütün fikirlerinize açığım şimdiden çok teşekkürler.

Bu fiyata RTX 4070'li laptoplar var.

Bu fiyata alınmaz.

Sana monster ve excaliburdan uzak durmanı tavsiye ederim. Monsterın fiyatına çok daha iyileri var.

Monster, Excalibur, MSI Thin ve Cyborg serisi, ASUS TUF serisi(506 ve 507 olanlar)
Üstte saydığım laptoplardan uzak durmaya çalış. MSI olan modeller ısınma sorunlu ve ekran kartına az güç gidiyor, TUF serisini bizzat kullanıyorum F/P değil ve 506 olanlar ısınma sorunlu.

Sana Monster ve excaliburadan uzak durmanı tavsiye ederim. Monster'ın fiyatına çok daha iyileri var.

Aslında konu başlığım Gaming laptop önerisi şeklindeydi ama düzeltme ile Monster'a döndü konu linki sadece fikir amaçlı bıraktım önerebileceğiniz laptoplar varsa bütçe aralığında bekliyorum çok teşekkürler.

Aslında konu başlığım Gaming laptop önerisi şeklindeydi ama düzeltme ile Monster'a döndü konu linki sadece fikir amaçlı bıraktım önerebileceğiniz laptoplar varsa bütçe aralığında bekliyorum çok teşekkürler.
Şuanda stokta yok ama en son fiyatı 52K idi. Bu fiyata fazlasıyla iyi bir notebook.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı