Monster Tulpar T7 v20.6 vs Tulpar T6 v3.1.4

EmreSahinn

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Monster laptop almayı düşünüyorum çünkü 12 ay taksit seçeneği var. Ancak iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

1. model:
Tulpar T7 V20.6

2. model:
Tulpar T6 V3.1.4

Başka model önerileriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim!

Arkadaşlar merhaba, Monster laptop almayı düşünüyorum çünkü 12 ay taksit seçeneği var. Ancak iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

1. model:
Tulpar T7 V20.6

2. model:
Tulpar T6 V3.1.4

Tulpar T6 daha iyi gibi duruyor.

1. model:
Tulpar T7 V20.6

2. model:
Tulpar T6 V3.1.4

Tulpar T6 daha iyi hocam. İşlemci olarak bir tık daha iyi T7 modelinden. Ekranı 165Hz, diğer modelde 144Hz. T6 DDR5 bir laptop ama T7 DDR4. ekstra olarak t6'nın SSD yuvası daha fazla. Hafıza olarak ekstra 500gh daha fazla ve ekran olarak da daha iyi. 1920x1200 çözünürlüğünde ekranı var.

Son düzenleme:
Tulpar T6 daha iyi gibi duruyor.

Tulpar T6 daha iyi hocam. İşlemci olarak bir tık daha iyi T7 modelinden. Ekranı 165Hz, diğer modelde 144Hz. T6 DDR5 bir laptop ama T7 DDR4. ekstra olarak t6'nın SSD yuvası daha fazla. Hafıza olarak ekstra 500gh daha fazla ve ekran olarak da daha iyi. 1920x1200 çözünürlüğünde ekranı var.

Teşekkür ederim hocam peki bu fiyat bandında başka öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı