Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kısa bir süre önce bende Monster marka almayı düşünüyordum ancak son zamanlarda biraz forumda açılan konulara bakarsanız aşırı fazla Monster'dan şikayetçi olan ve arızası çıkan insan olduğunu görürsünüz. Bu açılan konuların haricinde Monster'dan aşırı memnun olan insanlar da var. Sanırım Monster almak bana göre şans işi biraz. Ancak bu fiyata başka bir markada bu özelliklerde bir laptop bulmak zor olabilir. Dediğim gibi bende Tulpar bakıyordum ancak forumda açılan bu son konuları gördükten sonra RTX'li bir laptop alıp sağlamlık konusunda kendimi şansa bırakmaktansa 1660 Ti'li bir ASUS alıp işimi güvene almak istedim.
Asus ROG G731GW-EV009 Intel Core i9 9880H 16GB 1TB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Alınmaz. 20 bin liralara toplama mimarisi test edilmeyen bir laptopa para verene kadar çıkma kasa bulup kendiniz yerleştirirseniz yaptığınız onlardan daha sağlam ve ucuz maliyetli olur emin olun.