Monster Tulpar T7 V21.2 alınır mı?

Josehan22

Decapat
Tulpar T7 V21.2 laptop almayı düşünüyorum. Sorunu, arızası var mıdır, deneyimi nasıl, önerir misiniz? Masaüstü alma seçeneğim yok şimdiden teşekkürler.

Kısa bir süre önce bende Monster marka almayı düşünüyordum ancak son zamanlarda biraz forumda açılan konulara bakarsanız aşırı fazla Monster'dan şikayetçi olan ve arızası çıkan insan olduğunu görürsünüz. Bu açılan konuların haricinde Monster'dan aşırı memnun olan insanlar da var. Sanırım Monster almak bana göre şans işi biraz. Ancak bu fiyata başka bir markada bu özelliklerde bir laptop bulmak zor olabilir. Dediğim gibi bende Tulpar bakıyordum ancak forumda açılan bu son konuları gördükten sonra RTX'li bir laptop alıp sağlamlık konusunda kendimi şansa bırakmaktansa 1660 Ti'li bir ASUS alıp işimi güvene almak istedim.

Alınmaz. 20 bin liralara toplama mimarisi test edilmeyen bir laptopa para verene kadar çıkma kasa bulup kendiniz yerleştirirseniz yaptığınız onlardan daha sağlam ve ucuz maliyetli olur emin olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı