Monster Tulpar T7 v21.3 vs MSI katana 17

semih24

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2021 yılında sıfır olarak aldığım Monster laptopumdan artık sıkılmaya başladım.
Sıkılmamın sebebi laptopu aldıktan 1 sene sonra panelin bozulması, 1 sene sonra da ekran sigortasının yanması.
Yani 3 senelik cihaz 2 kez serviste onarım gördü, birinde panel değişti, diğerinde sigorta değişti.

Şu an laptopta sorun yok ama nedense Monster güven vermiyor ve garantisi de bittiği için ilerleyen yıllarda daha büyük sorunlar çıkarır mı sizce?
Bunu satıp MSI katana 17 almayı düşünüyorum.
Siz olsanız Monster'i kullanmaya devam eder miydiniz? Yoksa satıp MSI alsam mantıklı bir hareket olur mu?
Kendi laptopumu ve almak istediğim laptopun özelliklerini resimde ekliyorum.

Dosya Ekleri

• monster.jpg
    monster.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 40
  • msi.jpg
    msi.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2021 yılında sıfır olarak aldığım Monster laptopumdan artık sıkılmaya başladım.
Sıkılmamın sebebi laptopu aldıktan 1 sene sonra panelin bozulması, 1 sene sonra da ekran sigortasının yanması.
Yani 3 senelik cihaz 2 kez serviste onarım gördü, birinde panel değişti, diğerinde sigorta değişti.

Şu an laptopta sorun yok ama nedense Monster güven vermiyor ve garantisi de bittiği için ilerleyen yıllarda daha büyük sorunlar çıkarır mı sizce?
Bunu satıp MSI katana 17 almayı düşünüyorum.
Siz olsanız Monster'i kullanmaya devam eder miydiniz? Yoksa satıp MSI alsam mantıklı bir hareket olur mu?
Kendi laptopumu ve almak istediğim laptopun özelliklerini resimde ekliyorum.

Ben olsam MSI kalırım yine de Monster almam.

Bence Monster mahallemdeki bilgisayar tamircisi ve satıcısı ile aynı şey.
Ama şu da var; bir çok parçası dandik çünkü ucuza satmaya çalışıyorlar. Sağlam ürünler kullansalar ve bütün laptoplarinda bunu yapsalar fiyat uçar. Kimse monster almaz o zamanda. İsim değişikliğine gidip, yeni bir marka yatirip, iyi bir pr ile, sağlam parçalar ile fiyatı biraz daha yüksek satsalar, saygı duyarım mesela.

Benimde gönlüm MSI almaktan yana ama kafamı kurcalayan bir kısım var.
3 senedir 240hz ekranlı laptopa alıştığım için 144hz ekranlı MSI'ya geçince kötü olur mu yoksa fark hissedilmez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı