Monster Tulpar T7 v25.1 17.3 için hard disk takılır mı?

Hsyn9393

Hectopat
Makaleler
1
Monster Tulpar T7 v25.1 17,3 modeline hard disk takabilir miyiz?

Hem SSD hem de HDD kullanılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildigim kadariyla sadece M.2 slotlari mevcut o yuzden HDD veya SATA SSD'leri kullanamayabilirsiniz.

MSI 2.5inç slotlarını kullanmayı bıraktı hocam, bende HDD takamamanın acısını çekiyorum
Bende hdd takarım diye sevinmiştim. İzmir mağazasında canlı olarak incelicem cihazı eğer hoşuma giderse alıcam. Diğer konulara baktım mux var deniliyor ama tekrardan size de sorayım kesin olarak mux var dimi bu cihazda ?

Var hocam, Advanced BIOS'a konmuş. Overclock ve undervolt gibi seçeneklerde var ağzına kadar dolu yani cihaz.

Var hocam, Advanced BIOS'a konmuş. Overclock ve undervolt gibi seçeneklerde var ağzına kadar dolu yani cihaz.
İzmir'e döndüğümde cihazı gidip yerinde incelicem eğer beğenirsem de alıcam. Alırsam incelemelerini yaparım detaylıca.
@Radeon RX 5500M hocam cihazı aldım hazırlanmasını bekliyorum. Sdd yi 1 tb yaptım.
Hoc
Hocam bu cihazın fan ayarlarını nasıl yapıcaz çözemedim bir türlü

Son düzenleme:

Feature Manager programı var hocam oradan mod seçeceksiniz. Turbo fan içinse FN+F8 yapmanız lazım.

@Radeon RX 5500M hocam monster tulpar v25.1 hakkında bayağı bilgi sahibi gibisiniz. Almayı düşünüyorum da adım adım ne önerirsiniz? Bazıları bios güncellemesi için servise yolladım falan diyor. Beni bi aydınlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…