Monster Tulpar T7 v25.1 17.3 için hard disk takılır mı?

MSI 2.5inç slotlarını kullanmayı bıraktı hocam, bende HDD takamamanın acısını çekiyorum:(
Bende hdd takarım diye sevinmiştim. İzmir mağazasında canlı olarak incelicem cihazı eğer hoşuma giderse alıcam. Diğer konulara baktım mux var deniliyor ama tekrardan size de sorayım kesin olarak mux var dimi bu cihazda ?

Bende HDD takarım diye sevinmiştim. İzmir mağazasında canlı olarak incelicem cihazı eğer hoşuma giderse alacağım. Diğer konulara baktım MUX var deniliyor ama tekrar size de sorayım kesin olarak MUX var değil mi bu cihazda?

Var hocam, Advanced BIOS'a konmuş. Overclock ve undervolt gibi seçeneklerde var ağzına kadar dolu yani cihaz.

Var hocam, Advanced BIOS'a konmuş. Overclock ve undervolt gibi seçeneklerde var ağzına kadar dolu yani cihaz.
İzmir'e döndüğümde cihazı gidip yerinde incelicem eğer beğenirsem de alıcam. Alırsam incelemelerini yaparım detaylıca.
@Radeon RX 5500M hocam cihazı aldım hazırlanmasını bekliyorum. Sdd yi 1 tb yaptım.
Hoc
Hocam bu cihazın fan ayarlarını nasıl yapıcaz çözemedim bir türlü 😁

Son düzenleme:
İzmir'e döndüğümde cihazı gidip yerinde incelicem eğer beğenirsem de alacağım. Alırsam incelemelerini yaparım detaylıca.
@Radeon RX 5500M hocam cihazı aldım hazırlanmasını bekliyorum. SSD'yi 1 TB yaptım.
Hoc

Hocam bu cihazın fan ayarlarını nasıl yapacağız çözemedim bir türlü 😁

Feature Manager programı var hocam oradan mod seçeceksiniz. Turbo fan içinse FN+F8 yapmanız lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı