Monster Tulpar T7 v25.1 17,3 modeline hard disk takabilir miyiz?
Hem SSD hem de HDD kullanılabilir mi?
Hadi ya har disk yeri olsaydı çok iyi olacaktı. Teşekkür ederimHayır, çift M.2 slotu var.
Hadi ya har disk yeri olsaydı çok iyi olacaktı. Teşekkür ederim
Bende hdd takarım diye sevinmiştim. İzmir mağazasında canlı olarak incelicem cihazı eğer hoşuma giderse alıcam. Diğer konulara baktım mux var deniliyor ama tekrardan size de sorayım kesin olarak mux var dimi bu cihazda ?MSI 2.5inç slotlarını kullanmayı bıraktı hocam, bende HDD takamamanın acısını çekiyorum![]()
Bende HDD takarım diye sevinmiştim. İzmir mağazasında canlı olarak incelicem cihazı eğer hoşuma giderse alacağım. Diğer konulara baktım MUX var deniliyor ama tekrar size de sorayım kesin olarak MUX var değil mi bu cihazda?
İzmir'e döndüğümde cihazı gidip yerinde incelicem eğer beğenirsem de alıcam. Alırsam incelemelerini yaparım detaylıca.Var hocam, Advanced BIOS'a konmuş. Overclock ve undervolt gibi seçeneklerde var ağzına kadar dolu yani cihaz.
Hocam bu cihazın fan ayarlarını nasıl yapıcaz çözemedim bir türlüVar hocam, Advanced BIOS'a konmuş. Overclock ve undervolt gibi seçeneklerde var ağzına kadar dolu yani cihaz.
İzmir'e döndüğümde cihazı gidip yerinde incelicem eğer beğenirsem de alacağım. Alırsam incelemelerini yaparım detaylıca.
@Radeon RX 5500M hocam cihazı aldım hazırlanmasını bekliyorum. SSD'yi 1 TB yaptım.
Hoc
Hocam bu cihazın fan ayarlarını nasıl yapacağız çözemedim bir türlü![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.