Monster Tulpar T7 v25.1.2 mavi ekran veriyor

Kadir Harman

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Monster Tulpar T7 v25.1.2 (300Hz) model laptop, neredeyse her gün mavi ekran hatası veriyor. Bilgisayarı alırken 2 adet 8 GB RAM yerine, tek adet 16 GB RAM olacak şekilde özelleştirmiştim.
SSD: 1 TB
İşletim sistemi: Windows 11 Pro (24H2)

Minidump dosyalarını ekledim:

Format atmak istemiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Windows Update varsa yapın.
Aşağıdaki iki rehberi uygulayın.
İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın.
Kayıt defteri ayarlarıyla oynadın mı hiç?

Cevabınız için teşekkür ederim.

Windows update de geçerli olmak üzere tüm driver ve uygulamalar güncel. Düzenli olarak güncelliyorum. Driver güncellemelerini her zaman "temiz kurulum yap" seçeneği ile yapıyorum.

GameLoop regedit ayarlarıyla oynamıştım ama sonrasında Gameloop'u Revo Uninstaller ile tamamen kaldırdım.

Verdiğiniz işlemleri yaptıktan sonra, tekrar cevap yazarım.
Mavi ekran hatasının düzelip düzelmediğini anlamanın tek yolu, mavi ekran vermesini beklemek midir?

Tamamdır bir süre sistemi test edip gelişmeleri bildirin.

Tamamdır bir süre sistemi test edip gelişmeleri bildirin.
Merhaba.
Dediğiniz şekilde 2 işlemi de gerçekleştirdim. Önce Microsoft sitesinden media creation tool indirip ISO oluşturdum ve DISM işlemini yaptım, %100 olduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Sonra Scannow işlemini yaptım. Bazı hatalar bulup düzelttiğini yazdı. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Scannow işlemini tekrar yaptım. Bu kez hiçbir hata bulamadığını yazdı. Fakat mavi ekran problemim devam ediyor.

Yeni dump dosyasını paylaşın.

Shadow Defender aktifken olunca, dump dosyası silinmiş maalesef. Başka bir yerde bulabilir miyim?

Olay Görüntüleyicide böyle bir şey var ama bilemedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…