Monster Tulpar T7 v25.1.2 MUX Switch devreye girdiğinde cihaz uyku moduna girince ekran uyanmıyor

eminsahin153

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba Monster Tulpar T7 v25.1.2 MSI Raider kasa RTX 3060 Max-P 130W ekran kartlı bir laptop var bende cihazı eğer MUX Switch (dGPU)devreye alarak kullanır isem cihazın ekranı otomatik olarak en yüksek parlaklığa çıkıyor cihazın parlaklığı MUX açık iken kısılmıyor ayrıca başlıkta yazdığım gibi cihaz eğer uyku moduna geçer içe yeniden açmak istediğim de ekrana görüntü gelmiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum 2 farklı cihazda denedim sorun aynı bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar?

Ekrana görüntü gelmediğinde açma kapamaya bir kez basıp çekin geri uykuya girecek tekrar uyandırın muhtemelen gelecektir. Benim monster laptopta da oluyor arada. Ancak niye uykuya alıyorsunuz? Tulparda SSD yok mu? Açılış süresi zaten 10 saniye yoktur. Uykudan uyandı monitör gelmedi tekrar uyutup uyandırdınız ya da gelmedi diye yeniden başlattınız derken daha uzun vakit kaybedersiniz.

Monster müşteri hizmetleri numarası var sitesinde. Arayın teknik servise bağlanın. Mesai saatleri içerisinde. Bağlantı süresi bugüne kadar 4-5 kez işim düştü. Maksimum beklediğim süre 3 dakikadır. Durumunuzu anlatın. Gerekirse sizden teamviewer isteyip cihazınıza bağlanıp kontrol bile yapıyorlar. Direk çözüme ulaşırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı