Monster Tulpar T7 v25.1 nasıldır?

Ben çağrı merkezi ile konuştuğumda bilgisayarın yanında kod olarak gelebilir eğer gelmezse tekrar burayı arayın yardımcı olalım dedi ama kampanya bittiyse nasıl olacak acaba.

Cihazı teslim alanlar SSD okuma ve yazma hızını test edebilir mi acaba? İlk geldiğinde 7bin okuma gösterirken şimdi 3binlere düşmüş görünüyor bende.
Hocam yüzde 20 dolu buyur.
Ben çağrı merkezi ile konuştuğumda bilgisayarın yanında kod olarak gelebilir eğer gelmezse tekrar burayı arayın yardımcı olalım dedi ama kampanya bittiyse nasıl olacak acaba.
Kampanya bitecek diye önden aldım kodları talep ettim göndermişlerdi.
Beyler canavarla kısa süren buluşmamız pazartesi son buluyor. Yeni cihaz talebi için kargolayacağım. İlk 14 gün geçmeden hakkımı kullanayım dedim o kadar para verdik kusursuz cihaz gelmesi lazım sonuçta. İnşallah onaylanır ve gelecek cihaz sıkıntısız olur. Şimdiden çok alışmıştım ya :/

Dosya Ekleri

• cyrystal mark samsung.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Zannetmiyorum hocam geleceğini pc yanında bide kampanya bitti diyorlar valla bilmiyorum ne olacak
En iyisini yapmışsın hocam önden almakla, hocam iyice düşündünmü ya 4 kez cihaz değiştiren var bence değiştirecem illa diyorsan gidebilirsin mağazaya gidip ordan değiştir belki düzeltirler hemen sen oradayken alır almaz orda kontrollerini yapabilirsin, gp76 kasaları çoğunda varmış diyenler var

Hocam en çok korktuğum şeyde o evet biliyorum gp76 modellerinde oluyor bu ve büyük bir sorun değil. Ama insan yinede bir ukte de kalıyor. Keşke bulunduğun şehirde olsaydı da gitseydim ama Mersindeyim bir karar vermem lazım pazartesiye kadar. Sizce ne yapmalıyım cihazın hiçbir sorunu yok çıkıntı olan yer de ççok ufakk görünmüyor bile zorla bakmam ve elimi iyice gezdırmem lazım hissetmem için.

Ekrana bir zararı falan yoksa ve de göze çok batmıyorsa problem yok ama gene de karar senin. İlerde problem çıkartır mı onu bilemeyiz.

Hocam sadece o çıkıntının olduğu yer değişimini sor 1 saate yaparlar mı bir sor istersen belki hiçbirşey ellemeden orayı düzeltirler görüş bende karamandayım valla bir sorun olursa ankaraya giymeyi planlıyorum inşallah gitme zorunda olmam
Ekrana bir zararı falan yoksa ve de göze çok batmıyorsa problem yok ama gene de karar senin. İlerde problem çıkartır mı onu bilemeyiz.
Valla hocam donanımsal bir sorun değil gibi başka bir çözümü olmalı, bir video da adamın 240hz ekranı değiştirip 300 takmışlar belki damada öyşe nirşey yaparlar ufak bi değişiklik yaparlar

Ekrana hiçbir zararı yok ama ilerleyen zamanlarda bundan kaynaklı bir sorun türeyebilir mi bilmiyorum ne yapmalıyım kararsızım. Başka bir ürün elime ulaştığı zaman ölü piksel ısık sızması veya donanımsal herhangı bir sıkıntı cıkabılır korkusu var cubku benım cıhazda hiççbirsey yok tertemız cok sukur. Bir de bana gelecek cihazın 0 olacagından da emın degılım.
Hocam
Hocam niye panel değişsin ben kesınlıkle sıfır cihaza baska bir panel takılmasını istemıyorum ve ekranda da hıcbır sıkıntı yok.

Çağrı merkezine durumu anlatın belki yardımcı olurlar.

Anlattım durumu gönderin bize a4 kağıdına sorunu ve talebinizi yazın kutunun içine atın dediler. Sonra kargolama işlemi.
Hocam bi whatsapp grubu mu kursak cihaz Fotograf video paylaşımı sorun sıkıntı kpnuşumj vs yaparız herkes tecrüberşitni anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…