Monster Tulpar T7 v5.3 Harici Ekran Kartı Takma

Ka4nklnc

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Kullanmakta olduğum Monster Tulpar T7 v5.3 cihazımın ekran kartını güncelleştirmek istiyorum.
Geforce GTX 970M ekran kartı (6GB - 192Bit) düşük seviyede kaldığı için cihazımın üzerine masaüstü ekran kartı takmak istiyorum. İnternette izlediğim videolarda Mini PCI Express slotuna takılmakta tüm kartlar. Benim elimde pci express 3.0 girişi bulunduğu için ben bu slot ile cihazın kendi ekranı üzerinden görüntü almayı hedefliyorum. Yapısı gereği cihazımında bu şekilde ayarlarının olduğunu düşünüyorum. Ama internette bu şekilde işlem yapabilecek bir dönüştürücü göremedim. Mini PCI girişinde WiFi kullanmaya devam etmek istediğim için o girişi tercih etmemekteyim. PCI Express 3.0 girişini PCI 3.0 girişine dönüştürücü arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Kullanmakta olduğum Monster Tulpar T7 v5.3 cihazımın ekran kartını güncelleştirmek istiyorum.
Geforce GTX 970M ekran kartı (6GB - 192Bit) düşük seviyede kaldığı için cihazımın üzerine masaüstü ekran kartı takmak istiyorum. İnternette izlediğim videolarda Mini PCI Express slotuna takılmakta tüm kartlar. Benim elimde pci express 3.0 girişi bulunduğu için ben bu slot ile cihazın kendi ekranı üzerinden görüntü almayı hedefliyorum. Yapısı gereği cihazımında bu şekilde ayarlarının olduğunu düşünüyorum. Ama internette bu şekilde işlem yapabilecek bir dönüştürücü göremedim. Mini PCI girişinde WiFi kullanmaya devam etmek istediğim için o girişi tercih etmemekteyim. PCI Express 3.0 girişini PCI 3.0 girişine dönüştürücü arıyorum.
SSD slotu pcı ekpress degılmı onu kullansan bide 970m kartın mxm slotu degılse gpu vbiosunu atabılme ıhtımalın varmı.

Hocam selamlar, aradan 1 yıl geçmiş ama bende de tulpar t7 v2.3 var dediğin gibi harici ekran kartı takılabilen bir yuvar var sanırım PCI3.0 dediğin. Sen bu işlemi yapabildin mi? Eğer yaptıysan fiyat ve performans olarak deneyimlerini aktarabilir misin?
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı