sivasligazi
Decapat
sorun hakkında bir kaç teorim var en kuvvetlisi bios sorunu tabiki. güncelleme gerekiyor ama malum monster olduğu için bulmak imkansız servisi dışında. ya da 980m olarak satılan bir modelden işi bilen biri ile kopyalama yapmak gerek kimseden böyle bir şey isteyemem. windows sağolsun grafik ayarlarından istediğim şeyi doğrudan kartla çalıştırabiliyorum veya monitör takılı olduğu sürece ekran kartıyla çalıştırıyor. monitörsüz kullanım için, windows taki ayarlarla uğraşmama açısından fake hdmi aldım yurt dışından, fit serisi flash lar gibi küçük bişey takınca ekran kartı aktif hale geliyor monitör bağlı gibi gördüğü için.Yok hocam tetikleme sorunum şuydu. Bilgisayarın açma tuşuna bastığımda güç ışığı yanıyor daha ekran gelmeden kapanıp kendi kendine tekrar açılıyor, kapanıp tekrar açılıyordu. Senin karşılaştığın farklı bir durum ama sorununu tam olarak anlayamadım.
benim bildiğim harici kart wifi slotuna takılıyor, ki uyumsuz olduğunu da sanmıyorum. ben fan sesini kısamam diye düşünerek o alternatifi hesaba katmadım, yoksa kesinlikle 1080ti alırdım ömürlük kart. yıpranma payı da olacağını sanmıyorum işlemcim en fazla %70 oranını kullanmamı sağlayabilir. açıkçası hoşta bir görüntü olurdu masada devasa bir 1080ti.Hocam ya bu arada aklıma bir şey takıldı şimdi, laptoplara harici ekran kartını bir aparat ile takıp çalıştırıyolar ya onu yapmak hiç aklına geldi mi yoksa bizim laptoplar desteklemediği için mi yapmadın. Bu konuyu araştırmayı düşünüyorum ya da performansı çok mu düşük oluyor?
zaten bataryam bitik %47 wear lvl. priz yoksa oyun yok(süre olarak dayanmadığından değil voltaj yetersizliğinden kapanıyor pc.. zaten 2 kez kapandı ondan beri oyun açmıyorum bataryada) , external gpu nun çok faydası olurdu sipariş vermeden önce fanı susturabildiğini görseydim