Monster Tulpar T7 Valorant'ta 90 derece normal mi?

5-10 derece civarı fark eder. Bu arada her 10 - 11 yılda bir termal macun yenilemeyi unutmayın.
10-11 yıl derken? Monster'ın 6 ayda bi ücretsiz bakim garantisi var ben 6 ayda 1 gönderirim temizlik için

5-10 derece civarı fark eder. Bu arada her 10 - 11 yılda bir termal macun yenilemeyi unutmayın.

Düzeltme: Ay yazacağıma yıl yazmışım
Sıkıntı yok ama dediğim gibi 6 ayda bi bakımı yaptırırım cihazın teşekkürler.

10-11 yıl derken? Monster'ın 6 ayda bir ücretsiz bakim garantisi var ben 6 ayda 1 gönderirim temizlik için.

Bence temizliği kendin yap. Arkadasim gönderdi cihazın vidalarıni takmayı unutmuşlar

Pc işlerinden anlıyorsanız kolay bir şey.

Bence temizliği kendin yap. Arkadasim gönderdi cihazın vidalarıni takmayı unutmuşlar

Ben o işlere girmem artık hocam eski bilgisayarımı temizlemistim sonrasında bir daha içini açamadım bir tane vida yalama olmuştu çünkü

Adam akıllı bir soğutucu alırsan en azından 5-10 derece arası düşürürsün. Piyasadaki soğutucuların çoğu tuzak. Bütçeni arttırsan önceden de kullandığım soğutucuyu önerebilirim. IETS GT500 diye aratırsan görürsün. Ben legion 7 pro da kullanmıştım. 10 derece sıcaklıkalr düşmüştü. Bir de termal macunu Honeywell yaptırırsan tadından yenmez. Sıvı metalden bile etkili.

Ben o işlere girmem artık hocam eski bilgisayarımı temizlemistim sonrasında bir daha içini açamadım bir tane vida yalama olmuştu çünkü
Casper Excalibur laptopumda da yalama varmış vidalarinda. Dün açayım temizleyelim dedim bütün vidaları çıkarttım bi vida yalama olmuş çıkmıyor asla. Çıkartamadım. Kendi kendine yalama olmuş nasıl olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…