Monster Tulpar T7 Valorant'ta 90 derece normal mi?

5-10 derece civarı fark eder. Bu arada her 10 - 11 yılda bir termal macun yenilemeyi unutmayın.
10-11 yıl derken? Monster'ın 6 ayda bi ücretsiz bakim garantisi var ben 6 ayda 1 gönderirim temizlik için

5-10 derece civarı fark eder. Bu arada her 10 - 11 yılda bir termal macun yenilemeyi unutmayın.

Düzeltme: Ay yazacağıma yıl yazmışım :D
Sıkıntı yok ama dediğim gibi 6 ayda bi bakımı yaptırırım cihazın teşekkürler.

Adam akıllı bir soğutucu alırsan en azından 5-10 derece arası düşürürsün. Piyasadaki soğutucuların çoğu tuzak. Bütçeni arttırsan önceden de kullandığım soğutucuyu önerebilirim. IETS GT500 diye aratırsan görürsün. Ben legion 7 pro da kullanmıştım. 10 derece sıcaklıkalr düşmüştü. Bir de termal macunu Honeywell yaptırırsan tadından yenmez. Sıvı metalden bile etkili.

Ben o işlere girmem artık hocam eski bilgisayarımı temizlemistim sonrasında bir daha içini açamadım bir tane vida yalama olmuştu çünkü 😄
Casper Excalibur laptopumda da yalama varmış vidalarinda. Dün açayım temizleyelim dedim bütün vidaları çıkarttım bi vida yalama olmuş çıkmıyor asla. Çıkartamadım. Kendi kendine yalama olmuş nasıl olduysa :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı